Yes I Do: Με στενό σατέν φόρεμα στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης - Πασίγνωστη δημοσιογράφος έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram και έτσι η ελληνική showbiz αναμένει στο επόμενο διάστημα να υποδεχτεί ένα ακόμη μωράκι!

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο και CEO του Yes I Do, Mυρτώ Καζή. Η ίδια μάλιστα λίγες ημέρες αφότου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ευχάριστη είδηση, την Πέμπτη 14/3 έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της.

Δείτε επίσης: Yes I Do Catwalk: 10 επώνυμες που εντυπωσίασαν - Αυτή η μία που κέρδισε τον τίτλο της πιο "άκομψης νύφης"!

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση εγκυμονούσας Ελληνίδας δημοσιογράφου

Πιο αναλυτικά, ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τη Μυρτώ Καζή αποκλειστικά στο MEC Παιανίας στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια Yes I Do με τη δημοσιογράφο να εντυπωσιάζει μέσα από μακρύ σατέν φόρεμά της στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης.

Μυρτώ Καζή - Εγκυμοσύνη
Μυρτώ Καζή - Έγκυος - Κοιλίτσα

Η ιδιαίτερη ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της

«Με ατελείωτη χαρά, ενθουσιασμό, ανυπομονησία και συγκίνηση, μοιράζομαι μαζί σας πως σε λίγο καιρό ο Οδυσσέας και η Ιριάνα θα αποκτήσουν ένα αδερφάκι. Η οικογένειά μας μεγαλώνει και πλέον θα είμαστε 5. Ή πιο σωστά, 6!

Νιώθω απείρως ευγνώμων στο σύμπαν, τη φύση ή τον θεό, που με αξιώνει να γίνω μητέρα για τρίτη φορά και κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνά προσπαθώ να γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και η πιο σωστή και καλή μητέρα για τα παιδιά μου.

Σε μια παγκόσμια συγκυρία κατάφορα άδικη για τις γυναίκες, και χωρίς να θέλω να διαχωρίσω τα δυο φύλα, νιώθω πως η φύση μάς χάρισε απλόχερα κάτι που κανένας άνδρας δεν μπορεί να νιώσει. Η φύση μάς έδωσε την ευλογία για 9 μήνες να έχουμε δυο καρδιές μέσα στο σώμα μας.

Κλείνοντας, θέλω να στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια στις γυναίκες -κοντινές μου φίλες ή άγνωστες σε εμένα εκεί έξω- που ονειρεύονται και προσπαθούν να γίνουν μαμάδες. Όλα θα γίνουν, συνεχίστε να δείχνετε πίστη και δύναμη και όλα θα έρθουν. Από εμάς τους 6 λοιπόν. Αγάπη, αγκαλιές και χαμόγελα...» έγραψε η Μυρτώ Καζή.