Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ασταμάτητη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης - Έτσι την βρήκε το πρωινό του Σαββάτου 16/3 με τον γιο της

Παρέα με τον μικρό Βλάσση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε λίγους μήνες από τώρα θα κρατάει το δεύτερο παιδάκι της στην αγκαλιά της με τη γνωστή παρουσιάστρια να ανακοινώνει πριν από λίγες ημέρες, πως είναι έγκυος ξανά (δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Στον 5ο μήνα της κύησης βρίσκεται η ξανθιά παρουσιάστρια και παράλληλα κινείται σε ασταμάτητους ρυθμούς μαζί με τον πρωτότοκο, Βλάσση Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος μεγαλώνει και έχει συνεχώς όρεξη για παιχνίδια.

Η βόλτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον γιο της, Βλάσση

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 16/3 βρήκε την εγκυμονούσα στην παιδική χαρά μαζί φυσικά με το παιδάκι της, που κάνει τα πρώτα του βήματα. Η ίδια δε μπόρεσε να μη τραβήξει ένα τρυφερό στιγμιότυπο, το οποίο στη συνέχεια και μοιράστηκε με τους φίλους της στο instagram.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βλάσσης

Το babysitting, το φύλο και το δωμάτιο του μωρού

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αφήσει πίσω της το κεφάλαιο τηλεόραση για την ώρα και έχει αλλάξει πλέον την κοσμοθεωρία της, καθώς επικεντρώνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο, με τον άντρα της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στην γλυκιά προσμονή για το δεύτερο παιδί στην οικογένειά τους.

Το ζευγάρι βιώνει την απόλυτη ευτυχία, σε αυτή την φάση που μεγαλώνει η οικογένειά του και φαίνεται αυτό να του αρέσει πολύ. Ο 14 μηνών μικρός Βλάσσης που τριγυρνάει μέσα στα πόδια τους και που έχει τώρα πια μεγαλώσει και ήδη ξεκινήσει να λέει τις πρώτες του λέξεις, έχει ξετρελάνει την μαμά και τον μπαμπά.

Κανένας, εκτός του ζευγαριού και των πολύ κοντινών συγγενών, δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όλοι στην οικογένεια το κρατάνε ως επτασφράγιστο μυστικό, αν και κάποιες διάσπαρτες πληροφορίες, μέσα από το οικείο περιβάλλον, λένε ότι περιμένει κοριτσάκι.

Η παρουσιάστρια ενώ στο ξεκίνημα της εγκυμοσύνης της δεν πέρασε και τόσο εύκολα, όπως είπε και η ίδια στην πρώτη εμφάνισή της που ανακοίνωσε το δεύτερο παιδάκι που περιμένει (δείτε εδώ το βίντεο), στον 5ο μήνα της κύησης, δεν κάθεται στιγμή. Όμως, μεταξύ των πολλών υποχρεώσεών της με τον μικρό Βλάσση, κάνει ταυτόχρονα και αλλαγές στο σπίτι, πρωτίστως ξεκινώντας από το δωμάτιο του μωρού της, έχοντας βέβαια δίπλα της την σημαντική βοήθεια και ως “φύλακα – άγγελό” της, την μητέρα της Πόπη Κατσαρά, που έχει έρθει από την Ρόδο για να την βοηθάει στις δουλειές και στην φροντίδα του παιδιού. Άλλωστε όσο περνάει ο καιρός η καθημερινότητα της Κωνσταντίνας γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, όσο η κοιλίτσα της μεγαλώνει, ενώ με την παρουσία της μαμάς της, είναι λογικό να νιώθει περισσότερο ασφαλής.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγο και την μητέρα της

Η κ. Πόπη, ήταν ανέκαθεν πολύ προστατευτική με τα παιδιά της και όποτε η Κωνσταντίνα της ζητάει την βοήθειά της δεν την αρνείται, ειδικά όταν πρόκειται για τον μικρό Βλάσση με τον οποίο έχει ξετρελαθεί, και τον θέλει δίπλα της από το πρωί που ξυπνάει, μέχρι να... κουραστεί.