I Love ΣουΚου: «Ο κύριος Πουλόπουλος στενοχωρήθηκε, οφείλω να του ζητήσω και δημόσια συγγνώμη!»

Τι συνέβη με τον δημοσιογράφο του Alpha;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
I Love ΣουΚου: «Ο κύριος Πουλόπουλος στενοχωρήθηκε, οφείλω να του ζητήσω και δημόσια συγγνώμη!»

Το Σάββατο 16/3 το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολούθησε την εκπομπή I love Σουκού έγινε θεατής της δημόσιας συγγνώμης, που ζητήθηκε από τα μέλη του πάνελ στον Γιάννη Πουλόπουλο από το Super Κατερίνα.

Πιο αναλυτικά, η Αθηνά Αδφαλίδου που επιμελείται τα χιουμοριστικά βίντεο της εκπομπής του ΑΝΤ1, την προηγούμενη εβδομάδα έθιξε στα πλαίσια του χιούμορ - μεταξύ άλλων - και το όνομα του Πουλόπουλου. Ο ίδιος από τη μεριά του δε βρήκε χιουμοριστικό τον τρόπο της Αφαλίδου.

Έτσι η τελευταία πήρε το λόγο το Σάββατο 16/3 και με πολύ ευγενικό τρόπο ζήτησε συγνώμη - εξηγώντας πως δεν έχει ποτέ καμία πρόθεση να θίξει ή να προσβάλλει κάποιο πρόσωπό από τα βίντεο της (δείτε εδώ όσα έχει εξομολογηθεί για τον καρκίνο του συζύγου της).

Η δημόσια συγγνώμη από το I Love Σουκου στον Γιάννη Πουλόπουλο

«Τα βίντεο μου έχουν ως στόχο μόνο το γέλιο και τη χαρά και πάνω σε αυτό θα μου επιτρέψετε να πω κάτι. Στο αντίστοιχο βίντεο της προηγούμενης εβδομάδας και σε ένα απόσπασμα του Γιάννη Πουλόπουλου, έκανα χρήση ενός viral meme από γνωστή, αγαπημένη, ελληνική σειρά. Ο κύριος Πουλόπουλος στενοχωρήθηκε, γιατί θεώρησε πως σε περίπτωση, αυτό το meme απευθύνεται σε εκείνον τον προσβάλει. Οφείλω λοιπόν να ξεκαθαρίσω, πως το συγκεκριμένο απόσπασμα σατίριζε τα λόγια του κυρίου Πουλόπουλου και σε καμία περίπτωση τον ίδιον σαν προσωπικότητα. Και επειδή τον στενοχώρησα έστω και άθελά μου θέλω να του ζητήσω και δημόσια συγγνώμη», είπε αρχικά η Αθηνά Αφαλίδου

Με τη σειρά της η Μπέττυ Μαγγίρα προσέθεσε: «Εμείς τον Γιάννη τον αγαπάμε και είναι ένα παιδί, που ξέρουμε πάρα πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι έχει χιούμορ. Εντάξει, το πήρε διαφορετικά, οκ».

«Μιλήσαμε με πολύ σεβασμό και ευγένεια, απλά εγώ όφειλα να το ξακαθαρίσω και να του ζητήσω και συγγνώμη, γιατί τον στενοχώρησα χωρίς να το θέλω, χωρίς να έχω κάποια τέτοια πρόθεση, σε καμία περίπτωση δεν το σκέφτηκα έτσι εγώ στο μυαλό μου», συνέχισε η Αθηνά Αφαλίδου.

Τέλος και ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε το δικό του σχόλιο: «Να πω και για άλλες περιπτώσεις, ότι τα βιντεάκια που φτιάχνεις έχουν τους πάντες. Θέλω να πω, ότι για όλους ισχύει αυτό. Γενικότερα είναι χιουμοριστικό και δεν έχεις ποτέ καμία πρόθεση να προσβάλλεις κανένα».