Κατερίνα Στικούδη: Με μπλε βινύλ παντελόνι και γούνα - Η πρώτη δημόσια έξοδος ένα μήνα από τον τοκετό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Στικούδη πριν από ένα μήνα έφερε στη ζωή τον δεύτερο γιο της και έτσι η οικογένεια, που η παρουσιάστρια - τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει με τον Βαγγέλη Σερίφη, μεγάλωσε και επίσημα!

Τι και αν η Στικούδη πριν από ένα μήνα ήταν ακόμα εγκυμονούσα, η ίδια συνεχίζει τη ζωή της από εκεί ακριβώς που την άφησε - μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η ίδια λοιπόν, το Σάββατο 9/3 ανέβηκε στην σκηνή του J2US και τους άφησε όλους άφωνους με τη σιλουέτα της.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη μετά τον τοκετό της

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η Στικούδη και ο Σερίφης έκαναν την πρώτη δημόσια, κοινή εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου τους. Το ζευγάρι αποθανατίστηκε αποκλειστικά από τον φακό του Youweekly.gr να περπατάει στην Αγία Παρασκευή προς το Wasabe.

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης - Έξοδος

Η συγκλονιστική φωτογραφία που θηλάζει τον νεογέννητο γιο της

Η Καρερίνα Στικούδη με το ένα χέρι θηλάζει τον πρωτότοκο γιο της, και με το άλλο διαβάζει παραμύθι στον πρωτότοκο! Μαμά πολλών ταχυτήτων είναι η Κατερίνα Στικούδη, καθώς εκτός από σύζυγος παραμένει και εργαζόμενη. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και λίγο πριν γεννήσει, εκείνη συνέχιζε τις εμφανίσεις της, εφόσον της το επέτρεπε ο γιατρός της. Ο Βαγγέλης Σερίφης δεν έκρυψε την εκτίμηση που έχει στη σύζυγό του, αλλά και στις γυναίκες γενικότερα, για τους πολλούς ρόλους που εκπληρώνει.

«Για πείτε μου κάτι για τη ΓΥΝΑΙΚΑ… Για πείτε μου τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει…. Για το πόση δύναμη και σημασία δίνει στη ζωή μας…. Σήμερα και τις επόμενες μέρες θα δω πολλές ασυναρτησίες, όπως γενικά τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο επί προσωπικού. Υπομονή. Η αμάθεια συμβαδίζει με την εποχή μας», έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης αναφερόμενος στα σχόλια που αναμένεται να προκύψουν μετά την επανεμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο J2US.

Αυτή η ανάρτηση έρχεται επίσης λίγες ώρες μετά το μήνυμα της Κατερίνας Στικούδη για την Ημέρα της Γυναίκας: «Χρόνια πολλά γυναίκα, μητέρα, αδερφή, σύζυγος! Οι ρόλοι μας πολλοί αλλά έχουμε μάθει να τα καταφέρνουμε, για τα δύσκολα είμαστε πλασμένες», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.