Ναταλία Γερμανού για Ετεοκλή Παύλου: «Κάποια στιγμή είχα ψιλοχαλαστεί όταν είχε πει...» - "Καταπέλτης" για το Breakfast@star

«Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα πρωινά..»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού για Ετεοκλή Παύλου: «Κάποια στιγμή είχα ψιλοχαλαστεί όταν είχε πει...» -

Την εκπομπή Breakfast@star και την ανοδική της πορεία το τελευταίο διάστημα, θέλησαν να σχολιάσουν το πρωί του Σαββάτου 16/3, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της μέσα από την κάμερα του Καλύτερα δεν Γίνεται. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου.

Υπενθυμίζουμε ότι η σύζυγός και συπαρουσιάστριά του και Ελένη Χατζίδου χθες Παρασκευή 15 Μαρτίου, συμπλήρωσε μία εβδομάδα εκτός εκπομπής εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε, το οποίο της δημιούργησε μεγάλο θέμα με τον αυχένα της. Ο Ετεοκλής Παύλου, ωστόσο, μέσα από την εκπομπή, στο ξεκίνημά της, ανακοίνωσε κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με την κατάστασή της και την επιστροφή της στο πλατό (δείτε εδώ).

Το σχόλιο της Ναταλία Γερμανού για τον Ετεοκλή Παύλου

«Πάνε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και το αξίζουν και πάνε γιατί είναι μία απολύτως δομημένη εκπομπή με ωραία θεματολογία και σκαλέτα και τα αξιοποιούν όλα πολύ ωραία με την παρέα τους. Το διαφορετικό δε βλέπω που εντοπίζεις. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα πρωινά» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Η άνοδός τους σημειώθηκε από τότε που απασφάλισαν και μετά» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Κάποια στιγμή είχα ψιλοχαλαστεί με τον Ετεοκλή, το είχα πει και στην εκπομπή, όταν είχε πει ειρωνικά για τον Νίκο Συρίγο: Α, τον ευχαριστούμε που μας επιτρέπει να κάνουμε πεσιματικές. Και λέω ρε παιδί μου, επειδή ο Νίκος Συρίγος είναι μιας άλλης βαρύτητας δημοσιογράφος, είπα να υπάρχει ένας σεβασμός σε δημοσιογράφους που έχουν δώσει χρόνια τα διαπιστευτήριά τους.

Μετά, όμως, όταν κατάλαβα τον τρόπο και του Ετεοκλή και της Ελένης, είπα ότι είναι δύο παιδιά με άγνοια τηλεοπτικής πονηριάς, τα οποία βγαίνουν και λένε αυτό που πιστεύουν, τη γνώμη τους κι αυτό που συζητάνε στο σπίτι τους. Αυτό είναι αθώο, αγνό και τελικά ωραίο» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.