Ετεοκλής Παύλου: «Το Ελενάκι, το κορίτσι μου, η γυναίκα μου, δεν είναι μαζί μας, αλλά...» - Η ανακοίνωση για την υγεία της Χατζίδου και την επιστροφή της στο Breakfast@Star

Οι τελευταίες εξελίξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: «Το Ελενάκι, το κορίτσι μου, η γυναίκα μου, δεν είναι μαζί μας, αλλά...» - Η ανακοίνωση για την υγεία της Χατζίδου και την επιστροφή της στο Breakfast@Star

Η Ελένη Χατζίδου σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου, συμπληρώνει μία εβδομάδα εκτός Breakfast at Star εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε, το οποίο της δημιούργησε μεγάλο θέμα με τον αυχένα της. Όπως έχει εξηγήσει, έπεσε βάζοντας όλο το βάρος της στον αγκώνα, αλλά από το τράνταγμα άρχισε να πονάει πολύ έντονα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κουνηθεί καλά καλά.

Ο Ετεοκλής Παύλου, ωστόσο, μέσα από την εκπομπή, στο ξεκίνημά της, ανακοίνωσε κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με την κατάστασή της και την επιστροφή της στο πλατό. Φαίνεται πως η σύζυγός του έχει αρχίσει ήδη να αισθάνεται καλύτερα και την επόμενη εβδομάδα θα γυρίσει στο πόστο της (δείτε εδώ ποιοι τους επισκέφθηκαν στο σπίτι για να βοηθήσουν).

Η ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου για την Ελένη Χατζίδου

«Καλημέρα, καλημέρα! Εδώ είμαστε πιο γιορτινοί από ποτέ. Οι απόκριες έφτασαν και εδώ στο Breakfast. Έφτασε το τριήμερο. Κάποιοι ετοιμάζεστε να φύγετε, να αποδράσετε, είστε χαρούμενοι και είμαστε κι εμείς γι' αυτό. Φάτε όσο μπορείτε, ευκαιρία είναι, μετά ξεκινάει και η νηστεία. Το Ελενάκι, το κορίτσι μου, η γυναίκα μου, η παρουσιάστρια της εκπομπής, δεν είναι μαζί μας, αλλά είναι πολύ καλά και από Τρίτη, πρώτα ο Θεός, θα είναι στην παρέα μας», είπε χαρακτηριστικά.

Τι δήλωνε μέχρι χθες η ίδια για την υγεία της

«Εδώ είμαι να σας κάνω update. Με ρωτάτε τι συμβαίνει. Σήμερα πονάω λίγο περισσότερο από την αριστερή πλευρά στον αυχένα μου. Το χέρι είναι μια χαρά. Στην ουσία το χέρι χτύπησα, αλλά από το τράνταγμα, τα χειρότερα πήγαν στον αυχένα. Ξεκινάω αύριο φυσιοθεραπείες, ξεκίνησα θεραπεία με κορτιζόνη. Πολλή κορτιζόνη για 16 μέρες. Οπότε πιστεύω σιγά σιγά θα αρχίσουν να με πιάνουν αυτά που παίρνω, συν κάτι κάποια που παίρνω. Φοράω το κολάρο γιατί με βοηθάει πάρα πολύ. Δεν οδηγώ, δυσκολεύομαι. Την πρώτη μέρα που πήγα να οδηγήσω για να πάω στην εκπομπή και τελικά δε μπόρεσα, με είχε πιάσει μια απίστευτη ζαλάδα και η παραγωγή με έστειλε με ταξί στο σπίτι. Από τότε δε πήγα κιόλας ξανά. Αυτά...», ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, λίγες ημέρες πριν, βρέθηκε στο νοσοκομείο, μετά από άλλο ένα πρόβλημα υγείας.