Ελένη Χατζίδου: Ανάσα ανακούφισης για την παρουσιάστρια - Έφτασαν οι γονείς της από την Αλεξανδρούπολη

Η "ζεστή" αγκαλιά της Μελίτας στους παππούδες της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Ανάσα ανακούφισης για την παρουσιάστρια - Έφτασαν οι γονείς της από την Αλεξανδρούπολη

Εκτός πλατό για τρίτη συνεχόμενη ημέρα βρέθηκε η Ελένη Χατζίδου σήμερα (13/3) αφού τα τελευταία 24ωρα αντμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αυχένα της. Ωστόσο η ίδια φροντίζει να ενημερώνει τους ακολούθους της στο Instagram, με αναρτήσεις για την πορεία της υγείας της (δείτε εδώ).

Από την πλευρά του ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου συνεχίζει να ενημερώνει τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή Breakfast@star, για την κατάσταση της παρουσιάτριας ανακοινώνοντας καθημερινά όλα τα νεότερα.

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου

Σήμερα λοιπόν, Τετάρτη 13/3, η Ελένη Χατζίδου δέχτηκε επισκέψεις από τους γονείς της, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Breakfast at Star: Το δώρο «έκπληξη» του Ετεοκλή Παύλου για τη γιορτή της γυναίκας - Τον φίλησε στο στόμα η Ελένη Χατζίδου

«Οι γονείς μου και η Μελιτα έχουν να βρεθούν από κοντά απ το καλοκαίρι που μας πέρασε...
Αναρωτιόντουσαν αν θα τους θυμόταν...!
Φυσικά κάνουμε βιντεοκλήσεις συνέχεια αλλά οσο να ναι είχαν την αγωνία!
όχι μόνο τους θυμήθηκε αλλά τους πήρε μια τεράστια,σφιχτή αγκαλιά συγκινημένη...» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Ελένη Χατζίδου μετά την επιστροφή της από τον γιατρό

Πριν απο δύο ημέρες Ελένη Χατζίδου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και έδειξε πως την υποδέχτηκε η κόρη της, Μελίτα, μέτα την επιστροφή της από τον γιατρό. Στο βίντεο η παρουσιάστρια φαίνεται να φορά κολάρο στον λαιμό της ενώ δεν είπε κάτι παραπάνω σχετικά με την υγεία της.

«Μόλις γύρισα από τον γιατρό, και η Μελίτα μου είχε μια τσάντα που είχε μέσα μια αγκαλιά, ένα τραγούδι, κι αυτές τις ζωγραφιές. Πόσο τυχερή μαμά είμαι» ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε.