Ελένη Χατζίδου: «Ήδη νιώθω καλύτερα...» - Το δώρο του Ετεοκλή Παύλου και της κόρης τους Μελίτας

Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Μια νέα ανάρτηση έκανε η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία πρόσφατα είχε ένα ατύχημα στο χέρι της και από το τράνταγμα της δημιούργησε μεγάλο θέμα με τον αυχένα της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί και να μείνει ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια του Breakfast@star έχει μείνει για μια ολόκληρη εβδομάδα εκτός πλατό, ενώ δημοσιεύσει αρκετά συχνά βιντεάκια ενημερώνοντας τους ακολούθους της για την κατάσταση της υγείας της, η οποία μέρα με την μέρα καλυτερεύει (δείτε εδώ).

Το δώρο της Ετεοκλή Παύλου και της Μελίτας στην Ελένη Χατζίδου

Έτσι λοιπόν και σήμερα Σάββατο 16/3, η Ελένη Χατζίδου, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, με το δώρο που της έκανε ο Ετεοκλής Παύλου και η κόρη τους Μελίτα, προκειμένου να νιώσει καλύτερα. Όπως έδειξε ήταν ένα κόκκινο λουλούδι.

«Μόλις μου έφεραν ένα λουλουδάκι για να νιώσω καλύτερα. Ήδη νιώθω καλύτερα...» είπε η Ελένη Χατζίδου.

Η ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου για την Ελένη Χατζίδου

Στην χθεσινή εκπομπή ο Ετεοκλής Παύλου μετέφερε στους τηλεθεατές όλα τα τελευταία νέα για τις εξελίξεις με την υγεία της. «Καλημέρα, καλημέρα! Εδώ είμαστε πιο γιορτινοί από ποτέ. Οι απόκριες έφτασαν και εδώ στο Breakfast. Έφτασε το τριήμερο. Κάποιοι ετοιμάζεστε να φύγετε, να αποδράσετε, είστε χαρούμενοι και είμαστε κι εμείς γι' αυτό. Φάτε όσο μπορείτε, ευκαιρία είναι, μετά ξεκινάει και η νηστεία. Το Ελενάκι, το κορίτσι μου, η γυναίκα μου, η παρουσιάστρια της εκπομπής, δεν είναι μαζί μας, αλλά είναι πολύ καλά και από Τρίτη, πρώτα ο Θεός, θα είναι στην παρέα μας», είπε χαρακτηριστικά.