Γέννησε η Ισμήνη Νταφοπούλου - Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της

Δείτε το φύλο του μωρού

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε σήμερα Σάββατο 16/3 η Ισμήνη Νταφοπούλου, η οποία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Διαμαντή Αγγελάκη. Το ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στα social media μέσα από το μαιευτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και η Αντιγόνη Κουλουκάκου Το youweekly.gr, σας μετέφερε πρώτο την αποκλειστική είδηση. Από την πρώτη στιγμή λοιπόν, η ηθοποιός ξεκίνησε να μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram, τόσο φωτογραφίες με το νεογέννητο μωράκι της (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση μετά την γέννα).

Γέννησε η Ισμήνη Νταφοπούλου

H πρώην Σταρ Ελλάς, δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της. «Ο πρίγκιπας είναι εδώ», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Η κόρη της τής άλλαξε τη ζωή

Η Ισμήνη Νταφοπούλου, έχει ήδη μια κορούλα με τον σύζυγό της. Η ίδια ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά, "Και στη συνέχεια έγιναν τρεις".

H πρώην Σταρ Ελλάς είναι γνωστό πως είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με την κόρη της.

Η μικρή Καλλιόπη είναι πλέον πιο ανεξάρτητη, περπατάει μόνη της και το γνωστό μοντέλο απολαμβάνει τις μικρές στιγμές που περνάει μαζί της. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και έτσι κάθε φορά βρίσκουν τρόπο να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Αν και σπάνια βλέπουμε τον αγαπημένο της, η Ισμήνη Νταφοπούλου έχει φτιάξει στο πλευρό του μία υπέροχη οικογένεια.