Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Καινούριου: «Υπάρχει ένας τηλεοπτικός διάλογος, πολλές φορές και...» Όσα αποκάλυψε για την "κόντρα" των εκπομπών τους

Τα τρυφερά λόγια για την σύζυγό του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Καινούριου: «Υπάρχει ένας τηλεοπτικός διάλογος, πολλές φορές και...» Όσα αποκάλυψε για την

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν Γίνεται, παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου 16/3, ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής μίλησε για το ατύχημα της Ελένης Χατζίδου (δείτε εδώ όλα τα νεότερα για την υγεία της) αλλά και για την κόντρα με την εκπομπή Super Κατερίνα.

Οι δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου για την Κατερίνα Καινούργιου

«Η Ελένη αυτή τη στιγμή πονάει. Είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Δεν είναι κάτι που χρήζει νοσηλείας ή επέμβασης, αλλά με την κατάλληλη θεραπεία και αγωγή που έχει ξεκινήσει ήδη, και κάποιες φυσιοθεραπείες, θα είναι όλα μια χαρά. Εκτός του ότι είναι η γυναίκα και ο άνθρωπος μου, όταν λείπει η παρουσιάστρια της εκπομπής, είναι ένα πλήγμα. Ωστόσο, η ομάδα είναι τόσο δουλεμένη που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση. Για μένα, είναι μπροστά η Ελένη και εγώ από πίσω» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, υπάρχει ένας τηλεοπτικός διάλογος, πολλές φορές και αντίλογος. Στο τέλος της ημέρας όμως, έχει ξεχαστεί όλο αυτό κι έχει φύγει...» είπε μεταξύ άλλων.

Το σχόλιο της Ναταλία Γερμανού για τον Ετεοκλή Παύλου

Αμέσως μετά η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της τοποθετήθηκαν μέσα από την κάμερα του Καλύτερα δεν Γίνεται με αφορμή στάθηκαν τις δηλώσεις του παρουσιαστή.

«Πάνε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και το αξίζουν και πάνε γιατί είναι μία απολύτως δομημένη εκπομπή με ωραία θεματολογία και σκαλέτα και τα αξιοποιούν όλα πολύ ωραία με την παρέα τους. Το διαφορετικό δε βλέπω που εντοπίζεις. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα πρωινά» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Η άνοδός τους σημειώθηκε από τότε που απασφάλισαν και μετά» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Κάποια στιγμή είχα ψιλοχαλαστεί με τον Ετεοκλή, το είχα πει και στην εκπομπή, όταν είχε πει ειρωνικά για τον Νίκο Συρίγο: Α, τον ευχαριστούμε που μας επιτρέπει να κάνουμε πεσιματικές. Και λέω ρε παιδί μου, επειδή ο Νίκος Συρίγος είναι μιας άλλης βαρύτητας δημοσιογράφος, είπα να υπάρχει ένας σεβασμός σε δημοσιογράφους που έχουν δώσει χρόνια τα διαπιστευτήριά τους.

Μετά, όμως, όταν κατάλαβα τον τρόπο και του Ετεοκλή και της Ελένης, είπα ότι είναι δύο παιδιά με άγνοια τηλεοπτικής πονηριάς, τα οποία βγαίνουν και λένε αυτό που πιστεύουν, τη γνώμη τους κι αυτό που συζητάνε στο σπίτι τους. Αυτό είναι αθώο, αγνό και τελικά ωραίο» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.