Λίτσα Πατέρα: «Έφθασα πολύ κοντά στο να φύγω από τον ΑΝΤ1 γιατί...» - Άνοιξε τα "χαρτιά" της για την συνεργασία της με το κανάλι

«Νιώθω ότι έχω ρίζες στον ΑΝΤ1...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε η Λίτσα Πατέρα, το πρωί του Σαββάτου 16/3. Η γνωστή αστρολόγος, μίλησε για την συνεργασία με της με το κανάλι του ΑΝΤ1, η οποία μετρά μέχρι σήμερα αρκετά χρόνια, αλλά ενώ αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή είχε σκεφτεί να αποχωρήσει.

Η αποκάλυψη της Λίτσας Πατέρα για την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1

«Νιώθω ότι έχω ρίζες στον ΑΝΤ1. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα πρώτα μου χρόνια, τον Μίνωα μας, όλα αυτά που ζήσαμε τα όμορφα και τα λοιπά. Εγώ για να φύγω από τον ΑΝΤ1 θα πρέπει να έχω έναν πολύ σοβαρό συναισθηματικό λόγο. Ούτε οικονομικό ούτε δουλειάς. Έναν συναισθηματικό λόγο εάν έχω, τότε θα φύγω». «Θα φύγω γιατί ίσως και να μην κάνω καλά τη δουλειά μου...

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα: Στον "πάγο" οι σχέσεις της με τον Γιώργο Λιάγκα - Όλο το παρασκήνιο

Όταν δεν είσαι καλά σε ψυχολογικό επίπεδο , δεν μπορείς να αποδώσεις. Και επειδή στόχος της ζωής μου είναι να αποδείξω στον κόσμο και τα περιοδικά για να μάθει ο κόσμος. Γιατί αυτή η επιστήμη σε πάει κατευθείαν στο Θεό. Δηλαδή βλέπεις ότι έρχεται ο Κρόνος και θα μου βγάλει αυτό το πράγμα. Έχω πει κάτι ψέματα; Έχω δώσει κάποιο χαρτί πως έχω βγάλει το τάδε Πανεπιστήμιο; Θα έρθει κατά έναν τρόπο που λες "τι Θεός είσαι εσύ"

Κάποια στιγμή έφθασα πολύ κοντά στο να φύγω από τον ΑΝΤ1 γιατί έχω και γω τρεις πλανήτες στον Καρκίνο και όλο κλαψουρίζω. Κάτι μπορεί να με έχει πειράξει αλλά δεν είναι τόσο δυνατό που να μου δώσει αυτή την ώθηση και να πω πως τελείωσα από εδώ» ανέφερε η Λίτσα Πατέρα.

Το σχόλιο της για τη Μαρία Κορινθίου

Πριν από μερικές ημέρες η κάμερα του Πρωινό Σουσού εντόπισε λοιπόν τη Λίτσα Πατέρα η οποίααπάντησε λοιπόν σχετικά με την Μαρία Κορινθίου και τη συνεργασία, που είχαν στο Πρωινό. Η ίδια έδειξε να μην έχει αντιληφθεί κανένα σκηνικό, που θα μπορούσε να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της ηθοποιού, ωστόσο τόνισε πως για να αποχώρησε η Μαρία Κορινθίου έτσι ξαφνικά, πιθανόν να είχε συμβεί κάτι.

«Παιδάκια, περσινά ξινά σταφύλια συζητάτε τώρα, δεν ξέρω. Εγώ έρχομαι αυτή την ώρα οπότε, ό,τι κι αν έχει γίνει δεν το ξέρω. Πάω να ντυθώ, να χτενιστώ και να πω τα δικά μου.

Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ξέρω τι λέει η Μαρία, δεν έχω μιλήσει μαζί της. Δεν ξέρω πως αντιμετώπιζε εκείνη μέχρι τις 10 η ώρα που πηγαίνω εγώ και 12 βγαίνω. Δεν το ξέρω αυτό.

Πάντως ουσιαστικά υπάρχει ηρεμία δεν έχω δει κανέναν καβγά στον αέρα. Ξέρετε, ρωτάτε λάθος άνθρωπο γιατί, όπως βλέπετε, εγώ για να ακούσω στο πλατό πάω στις 12. Αυτά έχουν τελειώσει. Για να φύγει η κοπέλα μάλλον κάτι είχε, όμως δεν το ξέρω ούτε και δεν έχω ακούσει κανέναν καβγά να γίνεται. Ούτε ο Γιώργος Λιάγκας μου έχει πει κάτι», είπε η Λίτσα Πατέρα.