Λίτσα Πατέρα: Στον "πάγο" οι σχέσεις της με τον Γιώργο Λιάγκα - Όλο το παρασκήνιο

Γιατί αρνήθηκε να μιλήσει για εκείνον

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Στον

Σε τεντωμένο σχοινί εδώ και καιρό ακροβατούν, οι σχέσεις του Γιώργου Λιάγκα με την αστρολόγο Λίτσα Πατέρα στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Οι δυο συνεργάτες αν και κρατάνε το στόμα τους κλειστό, χωρίς να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν κάτι τέτοιο, εν τούτοις οι κοντινοί τους άνθρωποι υποστηρίζουν ότι η “παγωμένη” περιρρέουσα ατμόσφαιρα ανάμεσά τους δεν αναθερμαίνεται με τίποτα.

Εξάλλου όπως συμπληρώνουν, κανένας από τους δυο δεν δείχνει πρόθυμος να κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια τώρα πια για να πλησιάσει τον άλλον, αντιθέτως η απόσταση ανάμεσά τους έχει γίνει χάσμα αγεφύρωτο.

Σαν μια σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην σχέση τους, χαρακτηρίζουν αυτό που συνέβη πρόσφατα, όταν η Λίτσα Πατέρα αρνήθηκε να μιλήσει για τον συνεργάτη της και παρουσιαστή του Πρωινού, στην συνέντευξή του που θα προβληθεί στην εκπομπή “Ενώπιος ενωπίω” την Πέμπτη 29/2 στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η αντίδρασή της αυτή που ναι μεν στενοχώρησε τον Γιώργο Λιάγκα όταν ενημερώθηκε, ήταν απόρροια πολλών περιστατικών που είχαν προηγουμένως συμβεί στην εκπομπή και που - όχι άδικα - την είχαν ενοχλήσει.

Λιάγκας – Πατέρα: Κρίση στη σχέση τους

Οι πληροφορίες λένε ότι, η ενόχληση της Λίτσας Πατέρα έχει ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν, από την στιγμή δηλαδή που αποφασίστηκε από το κανάλι και την εκπομπή, να μειωθεί ο χρόνος παρουσίας της στο “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα και να εμφανίζεται κάθε Κυριακή στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα. «I love Σου Κου»... Οι λόγοι προσθήκης μιας επιπλέον μέρας για την αστρολόγο, ήταν κυρίως οικονομικοί και έγιναν προκειμένου να μην γίνει μείωση των αποδοχών της, από την στιγμή που μειώθηκε ο χρόνος καθημερινής παρουσίας της στο “Πρωινό”.

Ανέκαθεν έλεγαν ότι η τελευταία που θα κλείσει την πόρτα στον ΑΝΤ1 θα είναι η Λίτσα Πατέρα, με τις υπάρχουσες εξελίξεις βέβαια δεν γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι, καθώς εκείνη από την μεριά της, έχει αφήσει πολλές φορές σαφείς αιχμές για την αποχώρησή της. Η πρόσφατη μάλιστα απουσία της από το πρωινό για λόγους υγείας όπως επικαλέστηκε εκείνη φεύγοντας από το κανάλι, πυροδότησε ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση.

Ο Γιώργος Λιάγκας ευχήθηκε από τον “αέρα” περαστικά στην αστρολόγο, ενώ κάποιοι έλεγαν ότι η Λίτσα Πατέρα είχε προηγουμένως πάει στην εκπομπή και είχε αποχωρήσει βλέποντας τον περιορισμένο χρόνο παρουσίας της στην σκαλέτα. Μια μέρα πριν επίσης είχε ενοχληθεί αρκετά όταν της είχαν κάνει παρατήρηση ενώ έλεγε τα ζώδια να τελειώνει πιο γρήγορα.

Ο ρόλος του Λιάγκα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι διάφοροι έχουν ρίξει ευθύνες στον Γιώργο Λιάγκα για τις αποχωρήσεις πολλών συνεργατών (Κορινθίου, Νομικού, Μπαρμπαρίγου) από το “Πρωινό” του ΑΝΤ1, όπως και για τον μειωμένο χρόνο παρουσίας της Λίτσας Πατέρα στην εκπομπή. Ωστόσο, και ενώ ο ίδιος έχει τονίσει επανειλημμένα ότι δεν έχει άμεση σχέση με την σκαλέτα της εκπομπής, ούτε και με τον χρόνο παρουσίας κανενός συνεργάτη, έχει επίσης πει, ότι δεν ήταν ποτέ υπέρ στις στήλες αστρολογίας και μαγειρικής καθώς κατά την άποψή του ανήκουν στην παλιά μορφή τηλεόρασης.