Μαρία Κορινθίου: «Στο Πρωινό δεν πέρασα καλά! Εκείνη την ώρα λες "Θεέ μου..."»

«Έχω αλλεργία στους τοξικούς ανθρώπους»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: «Στο Πρωινό δεν πέρασα καλά! Εκείνη την ώρα λες

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στις 10, το πρωί του Σαββάτου 27/1, και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Απάντησε για την παιδική της ηλικία και την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στην δύσκολη συνεργασία της στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Όσον αφορά στο τελευταίο κομμάτι, η ηθοποιός θέλησε να τονίσει πως, παρά την ταλαιπωρία που πέρασε, κατάλαβε ότι όλο αυτό ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για εκείνη και έτσι πλέον γνωρίζει πως να αποφεύγει και να απορρίπτει τους τοξικούς ανθρώπους.

Η νέα δήλωση της Μαρίας Κορινθίου για την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Αγαπώ πολύ τη Ναταλία Λιονάκη, τη νοσταλγώ. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα που όπως βλέπεις και της Ναταλίας εκείνη την περίοδο σκάλισε πολύ την ψυχούλα της και βρήκε τον δρόμο της διαφορετικά, πνευματικά», σχολίασε αρχικά όταν η συζήτηση έφτασε στην ηθοποιό που έχει ακολουθήσει εδώ και χρόνια τον δρόμο του μοναχισμού.

«Οι μεγαλύτερες σκιές είναι από την παιδική ηλικία, οπότε πρέπει να σκαλίσεις πάρα πολύ. Επειδή είναι σκοτάδια και σκιές ο εγκέφαλος έχει δώσει εντολή να τις κλείσει, να μη τις θυμάσαι. Αλλά πορεύεσαι με αυτά υποσυνείδητα, οπότε έρχεται η στιγμή που έχεις μια πληγούλα και τη σκαλίζεις για να τη γιατρέψεις», δήλωσε σε άλλο σημείο για τη ζωή της.

Όσον αφορά στα σχολικά της χρόνια, σημείωσε: «Δεν ένιωθα η ωραία του σχολείου, ήμουν το καλοβαλμένο και σεμνό παιδί, πολύ ευαίσθητο, υπερβολικά, το παιδί που όταν αισθανόμουν ότι ίσως λίγο πήγαινα να βγάλω μια ακτίδα φωτός, όταν αισθανόμουν ότι κάποιοι μπορεί να αισθάνονται μειονεκτικά, το μάζευα. Μπορεί να ερχόσουν να μου πεις “δεν σε συμπαθώ” και να κλαίω δυο μέρες. Αλλά πολύ αντιδραστική στην οικογένειά μου».

Δείτε επίσης: «Παρακαλάω για μια αγκαλιά και μια καληνύχτα...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Κορινθίου για την κόρη της Ισμήνη

Για τον χώρο εργασίας της, επισήμανε: «Έχω αλλεργία στους τοξικούς ανθρώπους και στους ανθρώπους που δεν κουβαλάνε την αλήθεια τους, όποια και να είναι αυτή. Όλοι έχουμε σκιές, ανασφάλειες, αλλά όταν πάντα κουβαλάς την αλήθεια σου σε αυτό, αυτή είναι η ομορφιά και η επικοινωνία που μπορείς να έχεις με τον απέναντί σου».

«Το Πρωινό ήταν μια δουλειά που δεν πέρασα καλά, το έχω δηλώσει. Πάμε παρακάτω, ήταν κι αυτό ένα μάθημα για εμένα ψυχικά. Εκείνη την ώρα λες "Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;", εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να το αντιληφθώ, όταν πια ηρέμησα, φυσικά είδα ποιο ήταν το μάθημά μου. Ήταν να προστατεύομαι περισσότερο από τέτοιου τύπου ψυχολογικές καταστάσεις και να με προετοιμάσει για άλλα πράγματα», ανέφερε έπειτα.

«Θα δίνω μεγαλύτερη προσοχή στις συνεργασίες», κατέληξε.

Δείτε επίσης: «Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος! Δεν θα πήγαινα καλεσμένος» - Η δήλωση του Αϊβάζη για τον Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό