Παύλος Μαρινάκης: Έσβησε τα 36 κεράκια αγκαλιά με τον γιο του - Η τρυφερή ανάρτησή του

Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Πριν από μερικές ημέρες ο Παύλος Μαρινάκης γιόρτασε τα 36α γενέθλια του. Την ιδιαίτερη αυτή ημέρα την πέρασε οικογενειακά, με την σύζυγό του και τον γιο του, όπως ο ίδιος δημοσίευσε μέσα από ανάρτησή του στα social media.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πολιτικός πριν από μερικούς μήνες έγινε για πρώτη φορά πατέρας καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο τον γιό τους, με τον ίδιο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση με τον νεογέννητο γιο του).

Η σπάνια ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη με τον γιο του, την ημέρα των γενεθλίων του

Έτσι λοιπόν, ο Παύλος Μαρινάκης, παρά το γεγονός ότι δεν μοιράζεται πολύ συχνά τις προσωπικές του στιγμές στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία σπάνια φωτογραφία, όπου σβήνει τα κεράκια με τον γιο του.

«Από τα 35 στα 36 η μαμά μας που μας έβγαλε και τη φωτογραφία μου έκανε το καλύτερο δώρο!
Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας!» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του.


Η αποκάλυψή του για το αυτοάνοσο που έχει

Πριν από λίγες ημέρες ο Παύλος Μαρινάκης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, και μίλησε για την οικογένεια του, το πως γνώρισε την γυναίκα του αλλά και για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει.

«Δεν υπάρχει πιο βαρύς τίτλος από τον τίτλο του πατέρα και της μητέρας. Μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες καταλαβαίνεις πόσες θυσίες κάνει μία γυναίκα που αφιερώνουν όλο τους το είναι σε ένα παιδί. Ακόμα δεν έχω αλλάξει πάνες, ξέρω άμα χρειαστεί. Είναι η ζωή σου μέχρι εκείνη τη μέρα, και η ζωή σου επόμενη τη μέρα και μετά. Δεν θα το συνέκρινα με τίποτα άλλο» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην γνωριμία με την σύζυγό του. «Ήμασταν και οι δυο στη Νομική, ήμουν στο 3ο έτος, εκείνη στο 2ο, γνωριστήκαμε στα μπουζούκια της Κομοτηνής. Την είδα σε ένα μαγαζί που κάπνιζαν όλοι, ήταν η μόνη που δεν κάπνιζε και της ζήτησα αναπτήρα ήταν η η μόνη που δεν κάπνιζε»

«Έχω τη νόσο του Κρον, είναι ένα σοβαρό αυτοάνοσο στο έντερο. Εκλέχτηκα γραμματέας της ΝΔ και εκείνη την περίοδο διαγνώστηκε η γυναίκα μου με κορονοϊό. Εγώ ήμουν αρνητικός αλλά είχα πυρετό. Έκανα εξετάσεις, ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω τη νόσο του Κρον και του είπα "τέλεια". Σχεδόν χάρηκα, ο γιατρός τα έχασε. Του έκανα μία ερώτηση "θα πεθάνω από αυτό;". Μου είπε "όχι αλλά θα πρέπει να προσαρμόσεις τη ζωή σου". Του λέω "αφού δεν θα πεθάνω είμαι χαρούμενος"» δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης

Δείτε εδώ το βίντεο: