Παύλος Μαρινάκης: Η πρώτη δημόσια ανάρτηση με το νεογέννητο γιο του και τη σύζυγό του

«Χρόνια πολλά από εμάς!»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Φωτογραφία αρχείου/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, πριν από ενάμιση μήνα έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Υποδεχόμενοι αυτός και η σύζυγός του, Κατερίνα Μαχαιρώτη, το μονάκριβο γιο τους, καρπό του έρωτά τους. Μάλιστα, ο ίδιος δε δίστασε να κρύψει τη χαρά του και δημοσίως, αφού λίγες μέρες μετά κέρασε ολόκληρο το στούντιο της εκπομπής, "Σήμερα" (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Φυσικά, ο ίδιος δε δίστασε λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου του, να κάνει την πρώτη δημόσια ανάρτησή του, με μία πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία, με τους τρεις τους, μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο έλατο του σπιτιού τους. Τη δημοσίευση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σήμερα το μεσημέρι των Χριστουγέννων, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου.

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία του Παύλου Μαρινάκη με τον ενάμιση έτους γιο του

«Χρόνια πολλά και από εμάς!», έγραψε στη λεζάντα, που συνόδευσε τη φωτογραφία, που δημοσίευσε με την οικογένειά του.

Το όνομα του παιδιού του Παύλου Μαρινάκη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραχώρησε μία συνέντευξη το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Mega, και μίλησε για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, αλλά αποκάλυψε και το όνομα αυτού.

«Είναι κάτι το πρωτόγνωρο, δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο και για εμένα και για τη γυναίκα μου. Είναι η ζωή μας, αυτό λέγαμε από τότε, μέχρι και σήμερα. Από εκείνη την ημέρα περιμένεις τη στιγμή να φτάσεις στο σπίτι, για να δούμε τον μικρό μας, που θέλουμε να τον μεγαλώσουμε με πολλή αγάπη, για αυτό και προσπαθώ να γυρνάω νωρίτερα κάθε μέρα.

Βλέποντας, όλο αυτό από εκείνη τη μέρα, που ήμουν στο γραφείο και με πήρε και μου ανακοίνωσε, ότι περιμένουμε παιδάκι, μέχρι και σήμερα, που τη βλέπω να μεγαλώνει το παιδί μας, εγώ την αγαπάω περισσότερο. Και όταν το βλέπεις αυτό τον άνθρωπό σου τον αγαπάς και περισσότερο και πιο βαθιά και πιο ουσιαστικά. Λείψαμε κάποιες μέρες, αλλά έχω απαιτητικό το πρόγραμμά μου. Ωστόσο, προσπαθώ από κάποια ώρα και μετά να είμαι στο σπίτι, να την βοηθάω και να μαθαίνω, να αλλάξω και καμία πάνα.

Η γυναίκα μου ήταν έτοιμη από καιρό, και αυτό το θαυμάζω. Εγώ είμαι βοηθός, ακόμα μαθαίνω κάθε μέρα και περισσότερο, αν και μας έδειξαν κάποια πράγματα και στο μαιευτήριο, αλλά κάνω την προσπάθεια μου, η οποία είναι μεγάλη. Πρέπει να είμαστε όλοι από πάνω. Μπορεί να υπάρχει κούραση για τους γονείς, αλλά νομίζω είναι μία ευχάριστη κούραση, γιατί έχεις το πολυτιμότερο δώρο στη ζωή σου και την ευθύνη να μεγαλώσεις αυτό το μικρό πλασματάκι.

Ο αδερφός της συζύγου μου, ήταν δίπλα μας, και αυτός ήταν ο γιατρός στον τοκετό της. Προσπαθούσα και στους εννιά μήνες να είμαι δίπλα της. Ήμουν έξω από την αίθουσα του τοκετού, δεν ήμουν μέσα, αλλά μόλις το έμαθα συγκινήθηκα πάρα πολύ και μετά από λίγη ώρα τον πήρα στην αγκαλιά μου. Έχουμε αποφασίσει να του δώσουμε το όνομα του πατέρα μου, Δημήτρης είναι το όνομα του μικρού», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής ο πολιτικός.