H Μάγισσα: «Δεν θα χαρούν πολλοί άνθρωποι που έχουν ταυτιστεί με...» - Τι αποκάλυψε η Μαρκέλλα Γιαννάτου για το ανατρεπτικό φινάλε

«Έχει ζουμί!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
H Μάγισσα: «Δεν θα χαρούν πολλοί άνθρωποι που έχουν ταυτιστεί με...» - Τι αποκάλυψε η Μαρκέλλα Γιαννάτου για το ανατρεπτικό φινάλε

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 16/3, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα (δείτε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας). Η ηθοποιός έδωσε, μεταξύ άλλων, ένα "δυνατό" spoiler για το μεγάλο φινάλε.

Το spoiler της Μαρκέλλας Γιαννάτου για το φινάλε της Μάγισσας

«Είναι ένα ανατρεπτικό φινάλε. Δεν θα χαρούν πολλοί άνθρωποι που έχουν ταυτιστεί με κάποιους ήρωες και τους αγαπάνε πολύ. Κάποιοι άλλοι θα χαρούν πάρα πολύ με τα πράγματα που συμβαίνουν. Έχει ζουμί» αποκάλυψε.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Ανατροπή! Δεν πεθαίνει η Θεοφανώ - Αυτό είναι το λυτρωτικό της τέλος στην σειρά

«Δεν μπορώ να πω. Θα ήταν καλό να το μάθει. Όλο και κάτι θα βγει στη φόρα» απάντησε η ηθοποιός σχετικά με το αν η Γερακίνα θα μάθει πως ο Σπήλιος και η Κυπριανή βρίσκονται πίσω από τον φόνο του Πετρούνη.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 18/3

Ο Μάρκος καταφέρνει να ανακαλύψει πως ο Τζανής έχει βρει καταφύγιο στους Γερακάρηδες, καταλαβαίνει πως εκείνος ήταν που τους βοηθούσε να τους καταστρέψει οικονομικά και εμπορικά, ενώ η σκέψη πως ο αδελφός του έδωσε την εντολή στην Πολυξένη να σκοτώσει το νεογέννητο παιδί του, κάνουν τον καπετάνιο να μισεί ακόμα περισσότερο τον Τζανή. Κι αφού δίνει διορία στους Γερακάρηδες να του φέρουν πίσω τον «προδότη», το ίδιο κιόλας βράδυ ανάβει το φιτίλι που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα...

Το σχέδιο του Τζανή για να ανατρέψουν την οικογένειά του στέφεται με επιτυχία και ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται κυριολεκτικά με αίμα. Από τη μυστική είσοδο που ξέρει ο νεαρός και με τη βοήθεια της Δαμιανής, οδηγεί τον Σπήλιο και τους άντρες του μέσα στον πύργο των Λασκαραίων και τους πιάνουν όλους κυριολεκτικά στον ύπνο. Οποιος εμφανίζεται μπροστά στους Γερακάρηδες και στους συγγενείς της Γερακίνας, θανατώνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ ο Μιχαήλ με τον Μάρκο πέφτουν σε ενέδρα και δίνουν μάχη για τη δική τους ζωή. Οι Γερακάρηδες καταφέρνουν να γίνουν κυρίαρχοι και καταλαμβάνουν τον πύργο, ενώ ο Τζανής ο νέος καπετάνιος της σειριάς του.

Οι γυναίκες του πύργου καταφέρνουν να γλιτώσουν, άλλωστε ήδη η Δαμιανή με τη Μεταξία ήταν και αυτές στο σχέδιο, οπότε γνώριζαν τι θα γίνει. Η Ρηνιώ αντιδρά στη συμπεριφορά του Τζανή, αλλά η Δαμιανή τη βάζει στη θέση της: «Ο Τζανής είναι ο αρχηγός μας τώρα. Ο κανονικός αρχηγός της φαμίλιας μας και αυτόν θα υπακούμε», της λέει και η Ρηνιώ αντιδρά: «Ο κανονικός είναι ο Αντρέι, μάνα» και η Δαμιανή τη χαστουκίζει:

«Αυτό θα κάνω πως δεν το άκουσα! Κοίτα να λογικευτείς γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω! Μη ρίχνεις άλλο λάδι στη φωτιά», την προστάζει. Κι ενώ οι γυναίκες σώζονται, μία δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τη μανία της Δαμιανής. Η Αναστασία βρίσκει φρικτό θάνατο στα χέρια της αντίζηλού της, που με αυτόν τον τρόπο παίρνει το αίμα της πίσω για όσα εξαιτίας της η ίδια υπέφερε τόσα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευτέρης Χαρίτος: Οι 3 λέξεις που αρκέστηκε να πει για την Μαρκέλλα Γιαννάτου μετά το χωρισμό τους

Η Μάγισσα (9/4): «Αντρέι;» - Τον χτυπάνε μέχρι τελευταίας ανάσας και τον σέρνουν αναίσθητο

Δίκη γνωστού σκηνοθέτη: Σοκάρει η κατάθεση της Μαρκέλλας Γιαννάτου - «Με έπιασε από τα οπίσθια και μου είπε...»

Δίκη γνωστού σκηνοθέτη: Ξανά στο δικαστήριο Τζομπανάκη και Γιαννάτου - «Τι να πω εγώ για την κυρία Διδασκάλου;»

Μάγισσα: Δύσκολο το τελευταίο γύρισμα - Αγαπημένη ηθοποιός αποχαιρετάει τη σειρά του ΑΝΤ1

Η Μάγισσα: Ο ρόλος της ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο - Το αντίο του Γιώργου Γάλλου

Η Μάγισσα - Σοκ: Ξεκληρίζεται η οικογένεια των Λασκαραίων στο φινάλε! Αυτοί θα βρουν τραγικό θάνατο

Η Μάγισσα (19/3): Στέλνουν το πτώμα της Αναστασίας σε Μάρκο και Μιχαήλ με κάρο - Τα σπαρακτικά ουρλιαχτά τους

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Ήταν δύσκολη γέννα! Είχα ξαπλώσει στο πάτωμα και έκλαιγα για ένα 20λεπτο...» - Αυτό το όνομα θα δώσει στην κόρη της

Μαρκέλλα Γιαννάτου σε Ελένη Μενεγάκη: «Εσένα θα σε ερωτευόμουν για πλάκα..» - Η επική ατάκα της ηθοποιού