Άννα Κουτσαφτίκη: «Δεν αντέχω τη μουρμούρα του άντρα μου...» - Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

«Στις δουλειές του σπιτιού βοηθάει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Άννα Κουτσαφτίκη: «Δεν αντέχω τη μουρμούρα του άντρα μου...» - Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

Για τον σύζυγό της αλλά και για την σχέση της με τον Θεό, μίλησε, η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha, Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα, Άννα Κουτσαφτίκη η οποία βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 16/3 στην εκπομπή Δύο στις 10.

Η συνέντευξη της Άννας Κουτσαφτίκη

«Δεν αντέχω τη μουρμούρα του άντρα μου. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι γκρινιάρης. Βέβαια ούτε εγώ είμαι πολύ γκρινιάρα γιατί δεν αντέχω την γκρίνια, παθαίνω κάτι. Είμαι γκρινιάρα σε πολύ ελαφριά πράγματα, θέλω λίγο ντάντεμα. Στα σοβαρά πράγματα δεν είμαι καθόλου, θέλω να είναι πολύ ξεκάθαρα. Είμαι ορθολογίστρια, παλιά άφηνα το συναίσθημα να με κατακλύσει, το δούλεψα όμως.

Δείτε επίσης: Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ο τσακωμός Κουτσαφτίκη - Τσεκούρα πίσω από τις κάμερες

Στις δουλειές του σπιτιού ο άντρας μου βοηθάει πάρα πολύ. Το κάνει από μόνος του, εμένα από την άλλη δεν μου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού. Γιατί να μου αρέσουν; Μου αρέσει μόνο να μαγειρεύω όταν έχω διάθεση για τους ανθρώπους που αγαπάω. Μου αρέσει να τους φροντίζω, οπότε στα πλαίσια της φροντίδας μου αρέσει και η μαγειρική. Μέχρι εκεί» ανέφερε για τον σύζυγό της.

«Είναι μέσα στο πλαίσιο της νηστείας που δεν θα στερηθείς αλλά θα μείνεις μακριά από αυτά που σε περιορίζουν. Όχι πάθη, ούτε αμαρτίες γιατί δεν υπάρχουν αμαρτίες για εμένα. Προσπαθείς να μείνεις μακριά από αυτά που θεωρείς ότι σε στοιχειώνουν στην καθημερινότητά σου.

Είναι ένας δρόμος αυτογνωσίας που το κάνεις για σένα. Είναι μια σπουδαία διαδρομή αν το καταφέρεις και το διανύσεις. Νιώθω πολύ κοντά στον Θεό. Δεν είναι εύκολο πάντα. Αν δεις την εποχή μας, πάντα οι εποχές είναι δύσκολες γιατί εμείς τις καθορίζουμε και είμαστε βουτηγμένοι στις αστοχίες μας. Είναι εύκολο να πεις “τι κόσμος είναι αυτός; Γιατί είναι έτσι φτιαγμένος;”. Με έχει σώσει από την κατάθλιψη, τη ματαιότητα, δεν φοβάμαι τόσο πολύ τον θάνατο. Θεωρώ ότι μετά υπάρχει μια συνέχεια και αυτό με ανακουφίζει. Έχω περάσει περιόδους άγχους και κατάθλιψης.

Είναι μέσα στη διαδικασία, δεν γίνεται αλλιώς. Είναι ένα μονοπάτι που το επιτρέπει ο Θεός για να μάθουμε. Έχω απευθυνθεί σε ψυχοθεραπευτή και έχω δει πολλά καλά. Δεν ακυρώνει το ένα το άλλο! Στο παρελθόν “μαστίγωνα” τον εαυτό μου αλλά η ψυχοθεραπεία μαζί με τον πνευματικό μου με βοήθησαν να καταλάβω ποια είμαι πραγματικά. Ο στόχος της ζωής μου είναι να αποτινάξω τις ταμπέλες που μας έχουν φορέσει από τις μικρές μας ηλικίες. Είναι ρόλοι που παίζουμε από μικροί. Κι αυτός είναι ο στόχος της ζωής μου» είπε σχετικά με την σχέση της με τον Θεό.