J2US (16/3): "Έσκασε" με τα ρολεϊ στο πλατό! - Η απίστευτη εμφάνιση της Βίκυς Σταυροπούλου

«Δεν πρόλαβα είχα ένα ατύχημα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
J2US (16/3):

Με ευτράπελα ξεκίνησε μια ακόμη εκπομπή του μουσικού show Just the 2 of us, με τον Νίκο Κοκλώνη, το βράδυ του Σαββάτου 16/3. Αμέσως μετά την φαντασμαγορική έναρξη η οποία απόψε ήταν σε κλίμα, καρναβαλιού, εμφανίστηκε η Βίκυ Σταυροπούλου στο πλατό, με μία ανατρεπτική εμφάνιση.

Η απίστευτη εμφάνιση της Βίκυς Σταυροπούλου στο πλατό του J2US

Η αγαπημένη ηθοποιός, εμφανίστηκε με τα ρόλεϊ στα μαλλιά, αφού όπως είπε δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί σκορπώντας άφθονο γέλιο στο πλατό. Ωστόσο, όπως πάντα ακομπλεξάριστη κάθισε κανονικά στην θέση της. «Δεν πρόλαβα είχα ένα ατύχημα...» είπε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: J2US Highlights (9/3): Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για το έμφραγμα του Βασίλη Μπισμπίκη, η επιστροφή της Κατερίνας Στικούδη μετά τη γέννα και η δυσάρεστη ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Το δώρο που της έκανε πριν την πρεμιέρα

Το Σάββατο 17/2, λαμπερό show, έκανε πρεμιέρα με τους κριτές και τα ζευγάρια να βρίσκονται από νωρίς στα καμαρίνια τους και να ετοιμάζονται για την μεγάλη βραδιά.

Λίγο πριν ξεκινήσει λοιπόν η πρώτη εκπομπή ο Νίκος Κοκλώνης, έκανε ένα δώρο στην Βίκυ Σταυροπούλου, μία τούρτα σε σχήμα καρδιάς. Η γνωστή ηθοποιός, ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Υπάρχει πιο γλυκιά αρχή; Όχι πείτε μου...» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ