Μαρία Χατζηστεφανή: «Θα ήθελα 10.000 ευρώ για να...» - Το απίστευτο μήνυμα που έλαβε από άγνωστο

«Ξεκίνησα από το σπίτι μου, από ένα δωμάτιο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου 16/3, η Μαρία Χατζηστεφανή, την οποία φέτος απολαμβάνουμε στο show επιχειρηματικότητας Dragons' Den. Η επιχειρηματίας, μίλησε για την επαγγελματική της πορεία και τις συνεργασίες της.

Όλα όσα αποκάλυψε η Μαρία Χατζηστεφανή

«Μου ήρθε ένα μήνυμα όπου κάποιος μου λέει "κ. Χατζηστεφανή θα ήθελα 10.000 ευρώ για να πάω 2-3 ταξιδάκια αναψυχής. Μπορεί να έχετε τρέλα και να θέλετε να μου τα δώσετε κι εγώ ως αντάλλαγμα θα σας στείλω τα βιντεάκια, πώς ξόδεψα τα χρήματά σας"... Κάποιες στιγμές, λόγω κούρασης δημιουργείται ένας εκνευρισμός κι αν κάτι δεν πάει καλά, δημιουργηθεί λίγο μια κόντρα μεταξύ μας με τους κριτές, γίνεται μέσα στο πλατό και μετά τα ξεχνάμε».

Δείτε επίσης: Η Μαρία Χατζηστεφανή εξομολογείται: «Είχα πάθει ένα σοκ, μου πήρε τρεις μήνες να συνέλθω»

«Ξεκίνησα από την Μυτιλήνη απ' όπου γεννήθηκα. Από πάρα πολύ μικρή με ενδιέφερε ο κόσμος της μόδας, του στυλ, της ομορφιάς, σπούδασα αγγλική φιλολογία στην Αθήνα και δούλεψα παράλληλα σε κάποια περιοδικά για 4 χρόνια. Είχα πολύ περιέργεια για τον χώρο του business, πήρα μια υποτροφία, πήγα στην Αμερική κι εκεί, σπούδασα 2 χρόνια. Όταν τέλειωσα, βρέθηκα σε μια τράπεζα στο Λονδίνο. Μετά από 2 χρόνια άρχισα να γίνομαι πολύ κακή υπάλληλος, το κατάλαβαν κι αυτοί και με απέλυσαν. Οπότε σκέφτηκα να κάνω τη δική μου εταιρεία. Να βγάλω τα δικά μου προϊόντα, από μια συνταγή της γιαγιάς μου από τη Μυτιλήνη που χρησιμοποιούσε μέλι, λάδι και ελαιόλαδο. Ξεκίνησα από το σπίτι μου, από ένα δωμάτιο» αποκάλυψε η Μαρία Χατζηστεφανή.