Γιώργος Παπαδάκης: Ετοιμάζεται γαμοβάφτιση που θα συζητηθεί - Γνωστός δημοσιογράφος θα γίνει κουμπάρος με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1

Θα του βαφτίσει την κορούλα του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ευχάριστη είδηση επιβεβαιώθηκε μέσα από την Real Life την Κυριακή 17/3 με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη αναφορικά με τον Γιώργο Παπαδάκη και την κουμπαριά, που ετοιμάζεται να κάνει.

Ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα λοιπόν έχει δώσει εδώ και καιρό το λόγο και έτσι τον Οκτώβρη του 2024 θα βαφτίσει την κόρη αγαπημένου του συνεργάτη από την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα βαφτίσει την κόρη συναδέλφου του από τον ΑΝΤ1

Ο λόγος για τον Λάζο Μαντικό και τη σύζυγό του, Αθηνά Κουρή που μέσα στο καλοκαίρι του 2023 απέκτησαν την πρώτη τους κόρη. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει κάνει πολιτικό γάμο.

Μαζί λοιπόν με τη βάφτιση της κόρης τους έχουν προγραμματίσει να κάνουν και θρησκευτικό γάμο με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο, πως κουμπάρος θα είναι ο Φοίβος Παπαδάκης. Αν δεν είναι αυτή οικογενειακή υπόθεση, τότε ποια είναι; Με το καλό θα πούμε εμείς!

Γιώργος Παπαδάκης - Κουμπάρος - Λάζος Μαντικός

Η εξομολόγηση του Μαντικού για τη σύζυγο του

«Εγώ μόλις άκουσα για την εξωσωματική αγχώθηκα. Σκεφτόμουν πως πρέπει να κάνω οικονομία για την εξωσωματική καθώς πιστεύαμε πως το κόστος θα είναι μεγάλος. Η αδελφή της Αθηνάς μας πρότεινε για τον κ. Παπαρηστίδη στο «Έλενα». Με ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας πως υπάρχει η δυνατότητα μέσω του Δημοσίου να γίνει εξωσωματική.

Τότε, μας είπαν πως υπάρχει η δυνατότητα καθώς είναι Ανεξάρτητη Επιτροπή Εξωσωματικής του Δημοσίου δηλαδή κάποιος που είναι σε ιδιώτη αλλά θέλει να αποφύγει την χρέωση των χρημάτων. Η επιτροπή αυτή σου δίνει δύο φορές προσπάθειες σε περίπτωση που η πρώτη είναι ανεπιτυχής», είχε πει αρχικά ο Μαντικός.

«Εμένα η γυναικολόγος μου μου πρότεινε να ξεκινήσω να δω πώς θα μπορούσα να κάνω παιδί. Κάναμε πολλές διαφορετικές προσπάθειες. Μετά από δύο χρόνια που είδα πως δεν μπορούσαμε και εκεί μίλησα με την γιατρό για να κάνουμε ακόμα μία προσπάθεια. Κάπου ψυχολογικά σε βαραίνει και δεν ήθελα να κάνω άλλες διαδικασίες και προτίμησα να κάνω εξωσωματική», συνέχισε η σύζυγος του Λάζου Μαντικού, Αθηνά Κουρή.

«Στεναχωριόμουν όταν της ερχόταν περίοδος και μου το έκρυβε γιατί δεν ήθελε να μου το πει και το ανακάλυπτα μόνος μου. Όλο αυτό το περνάει η γυναίκα. Αυτή λαμβάνει τις ορμόνες και αλλάζουν όλα για εκείνη», είχε πει ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 στις (27/3/23) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη».