Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν είναι όλοι εξαγοράσιμοι! Να στείλω ένα μεγάλο φιλί στην Ναταλία, ξέρει αυτή» - Στη ''σέντρα'' για τα μάτια του Συρίγου

Τον διεκδικούν και οι δύο παρουσιάστριες;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 16/3 ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησε συνέντευξη στο Καλύτερα Δε Γίνεται (δείτε εδώ όσα είπε) με τη Ναταλία Γερμανού να σχολιάζει στη συνέχεια τα λεγόμενα του, ανασύροντας μάλιστα παρελθοντικές δηλώσεις του για τον Νίκο Συρίγο.

«Επειδή ο Νίκος Συρίγος είναι μιας άλλης βαρύτητας δημοσιογράφος, είπα να υπάρχει ένας σεβασμός. Μετά όταν κατάλαβα τον τρόπο του Ετεοκλή και της Ελένης, είπα ότι είναι δύο νέα παιδιά με άγνοια τηλεοπτικής πονηριάς. Βγαίνουν και λένε ακριβώς τη γνώμη τους, όπως τη σκέφτονται και όπως το συζητάνε στο σπίτι τους», είπε το Σάββατο 16/3 η Ναταλία Γερμανού.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε την Κυριακή 17/3 στο Χαμογέλα και Πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου να αφήνει τις αιχμές της - στα πλαίσια του χιούμορ - για τη Γερμανού, που διεκδικεί τον Συρίγο.

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Νίκο Συρίγο και τη Ναταλία Γερμανού

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ναταλία Γερμανού. Σημασία έχει και ποιος τα λέει, είναι πολύ τιμητικό να μιλάει για εμένα έτσι η Ναταλία και την ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου», είπε ο Νίκος Συρίγος.

«Τον φλερτάρει πιστεύετε η Ναταλία; Τον θέλει; Εγώ ξέρω ότι έχουν προσπαθήσει πολλές να φλερτάρουν τον Νίκο - σε επαγγελματικό επίπεδο πάντα - και μέχρι τώρα δεν με αφήνει. Τώρα τι θα γίνει από εδώ και πέρα… Δεν ξέρω. Δεν είναι όλοι εξαγοράσιμοι Νίκο. Ναταλία θες τον Παύλο; Θέλω να στείλω και εγώ ένα μεγάλο φιλί στην Ναταλία. Ξέρει αυτή», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.