Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: «Σταματάς να σκέφτεσαι και να φέρνεις στο νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου...»

«Δεν είναι η ένταση...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: «Σταματάς να σκέφτεσαι και να φέρνεις στο νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου, βρέθηκε η Μαρία Αντωνά, το πρωί της Κυριακής 17/3. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε ότι, ενώ βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι, είχε ξεχάσει πως είναι το πρόσωπο του συντρόφου της Άρη Σοϊλέδη.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μπορεί να γυμναζόταν στην έξω ζωή της και γενικότερα να είχε ένα καλλίγραμμο κορμί, σε κάθε περίπτωση όμως οι στίβοι μάχης του Survivor ήταν πολύ πιο έντονοι από όσο περίμενε. Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε το Σάββατο 16/3 στο instagram με τα σημάδια στα πόδια της (δείτε εδώ την σοκαριστική φωτογραφία).

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

«Μου είχε λείψει πολύ ο Άρης όσο ήμουν στο Survivor. Απλά, επειδή εκεί, όσο καιρό είσαι μέσα, σταματάς να σκέφτεσαι και να φέρνεις στο νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου και να θυμηθείς τη φωνή του. Όλα τα παιδιά συζητούσαμε μεταξύ μας, ότι δε μπορούμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του. Δεν είναι η ένταση. Απλά επειδή δεν έχεις καμία οπτική επικοινωνία ή σε γραπτό λόγο, ξεχνάς πώς είναι το πρόσωπο του ανθρώπου σου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Αντωνά για το Survivor

Πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί καλεσμένη Fay' s Time, και μίλησε για όλη της την εμπειρία στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ σχολίασε και τους παίκτες.

Για την Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε: «Δεν είναι ότι έχω κάτι με την Κατερίνα. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις απλά ίσως συμπόνεσα περισσότερο την Ασημίνα και ήραμε πιο κοντά γιατί εκείνη είναι πιο ανεξάρτητος άνθρωπος. Είναι πιο σκληρή. Και με εκείνη ήμασταν μαζί. Δεν έχω μαλώσει με κανέναν».

Σχετικά με τον Καφετζή: «Ο Τζέιμς ήταν κάποιες φορές αλλιώς. Ενώ ήταν πολύ πιο επικοινωνίας και πιο γλυκούλης πίσω από τις κάμερες, μπροστά έπαιρνε διαφορετική θέση. Έμπαινε για τα καλά μέσα στο ρόλο του παιχνιδιού. Δεν πιστεύω ότι είναι νικητής. Δεν μπορεί να περάσει αγωνιστικά τον Φάνη. Πιστεύω ο τελικός θα είναι ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα».

Όσον αφορά την σχέση Δώρας και Περπατάρη, αποκάλυψε: «Με την Δώρα πριν πάμε στον αγώνα. Την είδα να κλαίει πάρα πολύ δεν ήταν καλά. Πήγα να κάνω μια συζήτηση μαζί της να δω τι έχει και μου είπε ότι "υπάρχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά του Γιάννη προς εμένα". Της έχει πει στην κερκίδα έντονα πράγματα. Την συμπεριφορά αυτή την έχει στον αγώνα εξαιτίας της έντασης. Προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες η Δώρα».

«Ο Σταμάτης όλα όσα λέει είναι αλήθεια. Τον περισσότερο χρόνο στην τέντα τον περνάει ο Τζέιμς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Φραγκολιάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά: «Η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι τους...»

Survivor highlights 19/3: Σάλος με τoν παίκτη που κατηγορούν για κλεψιά - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Survivor trailer 18/3: «Είδα τον Φάνη να...» - Αλαλούμ με την αποκάλυψη της Δαλάκα μετά τις αλλαγές των ομάδων! Τα ''καρφιά'' του Σταμάτη

Survivor highlights 17/3: «Εγώ εκεί που φτύνω δε γλείφω!» - Οι μπηχτές της Δαλάκα, η αλλαγή των ομάδων και ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024: «Εκεί που φτύνω δεν γλείφω...»,«Υπήρχε μια μάσκα πολύ σκούρα...» - Χαμός στο συμβούλιο του νησιού μετά την αλλαγή των ομάδων

Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας (17/3)

Survivor 2024: «Γιατί κάθε φορά που φεύγει κάποιος, να χρειαστεί να πει κακία;» - Η Σταυρούλα "καρφώνει" Βακονδίου και Αντωνά

Survivor 2024: Άλλαξαν ξανά οι ομάδες! - Αυτές είναι οι νέες "μεταγραφές" που θα φέρουν τα πάνω κάτω

Άρης Σοϊλέδης: Η γλυκιά κίνηση αφότου παρέλαβε την Μαρία Αντωνά από το αεροδρόμιο - Δείτε βίντεο

Survivor 2024 - Μαρία Αντωνά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της