Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποζάρει στο τζακούζι με φόντο το δάσος - Η σπάνια φωτογραφία από την καθημερινότητά του

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, έκανε το Σάββατο 16/2, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με την οποία μοιράστηκε με τους ακολούθους του, πως πέρασε χθες, την ημέρα του. Ο τραγουδιστής δεν δημοσιεύσει αρκετά συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι έχει βρε τον έρωτα στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Νίκα τον οποίο ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τους δυο τους να μην κάνουν ποτέ κοινές αναρτήσεις. Ωστόσο πριν από λίγο καιρό πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή βραδινή έξοδο (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο τζακούζι

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός λοιπόν χθες, έκανε μια σπάνια ανάρτηση όπου τον βλέπουμε να απολαμβάνει το ζεστό του τζακούζι ποζάροντας παράλληλα στον φακό, σε μια άγνωστη τοποθεσία, αφού ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει στους ακολούθους του, που ακριβώς βρίσκεται. Ωστόσο στην λεζάντα του έγραψε: "Η φύση δεν είναι ένα μέρος για το επισκεφτείς αλλά είναι το σπίτι σου. Προστάτευσε το".

Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο με τα τραγούδια και την μουσική του να ακούγονται σε κάθε μαγαζί και να παίζουν για εβδομάδες ολόκληρες στα ραδιόφωνα. Παρόλα αυτά, ο ίδιος φαίνεται πως επιθυμεί να ασχοληθεί και με άλλους τομείς.

Έχει αρχίσει, συγκεκριμένα, να εισχωρεί στον χώρο των επιχειρήσεων και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, που προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου, ο τραγουδιστής πρόσφατα έκανε μία νέα επένδυση στο εξωτερικό.

Μαζί με τον Κύπριο επιχειρηματία Τζον Χριστοδούλου, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι, ειδικότερα, φαίνεται πως αγόρασαν δυο ακίνητα σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου, πολύ κοντά στα Harrods, των οποίων η αξία αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Σκοπός τους είναι είτε να τα ανακατασκευάσουν και να τα πουλήσουν είτε να τα νοικιάσουν.