J2US: Ποιο θα είναι το μέλλον του Στέλιου Δρουμαλιά και της Δώρας Παντέλη - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

«Θέλω επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς την Άντζελα Δημητρίου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
J2US: Ποιο θα είναι το μέλλον του Στέλιου Δρουμαλιά και της Δώρας Παντέλη - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Μια ανάρτηση - ανακοίνωση έκανε ο Νίκος Κοκλώνης την Κυριακή 17/3, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά από όλα όσα συνέβησαν χθες στο Just the 2 of us, στην οποία αναφέρθηκε στο μέλλον του Στέλιου Δρουμαλιά και της Δώρας Παντέλη στο μουσικό show.

Υπενθυμίζουμε ότι στην εκπομπή που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 16/3, η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε οικειοθελώς από τον διαγωνισμό. Λίγο νωρίτερα ο παρουσιαστής είχε ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Δώρα Παντέλη δεν θα διαγωνιστούν, καθώς πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα (δείτε εδώ τι είπε).

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για Στέλιο Δρουμαλιά και Δώρα Παντέλη

«Σας ευχαριστούμε όλους για ένα ακόμη υπέροχο Σάββατο γεμάτο διασκέδαση και υπέροχες στιγμές! Είστε η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε επεισόδιο και σας εκτιμούμε ιδιαίτερα για την αφοσίωσή σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ζευγάρια που συμμετείχαν και μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές...

Θέλω επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς την Άντζελα Δημητρίου, που αν και αποχώρησε εχθές για προσωπικούς λόγους, θα παραμείνει πάντα στις καρδιές μας. Η συντροφιά της θα μας λείψει!

Σε αλλά νέα , σας ανακοινώνω με χαρά ότι η Δώρα Παντέλη και Στέλιος Δρουμαλιάς θα επιστρέψουν στο show μας! Ανυπομονούμε για την επιστροφή τους και για νέες συναρπαστικές εκπλήξεις που ετοιμάζουν για εσάς.
Καλή Σαρακοστή και υπέροχο τριήμερο σε όλους! Αυτές οι μέρες ας είναι γεμάτες από χαρά , αγάπη και όμορφες στιγμές!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Κοκλώνης.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για την αποχώρησή της από το J2US

«Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο Just, αλλά δυστυχώς το τίμημα πληρώνεται. Tη στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δε γίνεται διαφορετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, αγαπάω όλο τον κόσμο. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή τους και την κατανόησή τους.

Θέλω να πω, ότι δε γινόταν, έπρεπε να σταματήσω. Σας αγαπώ πολύ, θέλω να κατανοήσετε αυτά που λέω, να με καταλάβετε. Εκτιμώ και αγαπώ πάρα πολύ τον Στέλιο, περάσαμε τέλεια παρέα αλλά δυστυχώς παιδιά δε μπορώ να μείνω άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ, εύχομαι σε όλους καλή Σαρακοστή, να είμαστε καλά και εγώ να βρω το κουράγιο να είμαι ξανά κοντά σας, τίποτα άλλο, σας αγαπάω πολύ», είπε η Άντζελα Δημητρίου.