Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Το μυαλό σου είναι λίγο πλυντήριο, το έχεις καταλάβει έτσι;» - Η αιχμηρή απάντηση της σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε

«Τι να πω; Ότι με νευριάζεις;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Την ενόχλησή της εξέφρασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αφορμή στάθηκε ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε η influencer, στο οποίο και απάντησε κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει.

«Plastic woman. Θέλει να κάνει και παιδί τρομάρα της, η πλαστική κούκλα, που ούτε ένα φαγητό δε ξέρει να μαγειρέψει. Κάνε κανένα μπότοξ να συνέλθεις. Έχει κάνει πολλές πλαστικές, δες παλιές φωτογραφίες. Ο πρώην άντρας πλαστικός χειρούργος είναι. Θέλει να κάνει και παιδί, έχεις δει τα stories που ούτε ένα φαγητό δε ξέρει να μαγειρέψει;» ανέφερε το σχόλιο.

Υπενθυμίζουμε ότι Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως επιθυμούσε να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων. Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, λοιπόν, ανακοίνωσε πως ξεκίνησε την διαδικασία. Δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεκριμένα, από την επίσκεψή της στον γυναικολόγο της, δείχνοντας τον υπέρηχο που χρειάστηκε να κάνει (δείτε εδώ).

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε

«Δε συνηθίζω να απαντάω στα σχόλια και τις αρνητικές κριτικές που γίνονται συχνά, γιατί βαριέμαι, αν με ρωτάς. Τι να πω; Ότι με νευριάζεις; Δε με νευριάζεις. Αυτό το θέμα το έχω λύσει χρόνια τώρα, δόξα τω Θεώ. Απλά πραγματικά, απογοητεύομαι με τον τρόπο που σκέφτεστε. Με τη νοοτροπία κάποιων, που έχεις πάρει κι έχεις συσχετίσει τη μητρότητα, την κρυοσυντήρηση, όλο αυτό το concept, με τις πλαστικές και τη μαγειρική.

Κουλό. Άτοπο. Το μυαλό σου είναι λίγο πλυντήριο, το έχεις καταλάβει έτσι; Μάλλον μιλάς για τα διάφορα βιντεάκια που ανεβάζω συχνά με τη φίλη μου τη Δήμητρα, όπου τρολάρουμε η μια την άλλη στην ουσία, και κάνουμε πλάκα. Ξέρεις, υπάρχει και αυτό που λέγεται αυτοσαρκασμός και δόξα τω Θεώ εμείς το διαθέτουμε σε μεγάλο βαθμό. Εσένα μάλλον κάπου σε ενοχλεί αυτό απ’ ότι φαίνεται. Εμάς όχι» είπε στο βίντεο που δημοσίευσε.