Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ο πρώτος μου υπέρηχος για την κρυοσυντήρηση των ωαρίων μου» - Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Ξεκίνησε η διαδικασία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως επιθυμούσε να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων (δείτε εδώ την εξομολόγησή της). Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, λοιπόν, ανακοίνωσε πως ξεκίνησε την διαδικασία.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεκριμένα, από την επίσκεψή της στον γυναικολόγο της, δείχνοντας τον υπέρηχο που χρειάστηκε να κάνει. Δήλωσε, μάλιστα, πως είναι η καλύτερη απόφαση που πήρε και η καλύτερη ημέρα για να το κάνει, αφού είναι η ημέρα της γυναίκας.

Η φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τη διαδικασία κρυοσυντήρησης των ωαρίων της

«Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και την αξιοποίησα με τον καλύτερο τρόπο. Ο πρώτος μου υπέρηχος για την κρυοσυντήρηση των ωαρίων μου. Ξεκινάμε», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Κάτι νέο συμβαίνει στη ζωή της - Η αποκάλυψη για τον άνδρα που την διεκδικεί

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κρυοσυντήρηση ωαρίων
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Το σχόλιο του πρώην της, Στάθη Σχίζα, για την απόφασή της

Η κάμερα του Super Κατερίνα, λοιπόν, πλησίασε τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, ώστε να καταγράψει την αντίδρασή του στα λεγόμενα της ξανθιάς Influencer και επιχειρηματία. Ο ίδιος την στηρίζει στην απόφασή της αυτή και θεωρεί πως πράττει σωστά.

«Το διάβασα. Είναι πολύ ωραίο. Είναι το καλύτερο δώρο που έχει κάνει στον εαυτό της, όπως και κάθε γυναίκα. Από τη στιγμή που η επιστήμη δίνει αυτό το δικαίωμα, είναι καλό να συμβαίνει. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί τη στιγμή που μπορείς να κάνεις παιδί, να μην είσαι σε φάση, και όταν θα είσαι σε αυτή τη φάση, να έχουν περάσει τα χρόνια και να δυσκολεύεσαι. Είναι πολύ μεγάλο δώρο», ανέφερε.