Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κάτι νέο συμβαίνει στη ζωή της - Η αποκάλυψη για τον άνδρα που την διεκδικεί

Τι απνατά η ιδια για τα προσωπικά της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Δηλώσεις την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 6/3, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μίλησε σχετικά με τις φήμες για την συμμετοχή της στο Real Housewives (δείτε εδώ ποια ονόματα έχουν ακουστεί), αλλά και για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής υπάρχει ένας άνδρας που την διεκδικεί.

Για την συμμετοχή της στο ριάλιτι απάντησε: «Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό απο εσάς τον ακουώ. Είναι ένα προτζεκτ που ήταν πολύ παλιό αλλά το παρακολουθούσα. Δεν μου έχει γίνει πρόταση ακόμα. Είναι ενδιαφέρον. Έχω δεχτεί γενικά προτάσεις...» και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Την προσωπική μου ζωή την προστατεύω πάρα πολύ καλά, τη θωρακίζω».

Η αποκάλυψη του τον άνδρα που διεκδικεί την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αμέσως μετά, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι υπάρχει ένας άνδρας που θέλει να μπει στη ζωή της: «Υπάρχει ένας άντρας που τη φλερτάρει πάρα πολύ δυναμικά, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Υπήρξε σύντροφος γνωστής τραγουδίστριας, έχουν κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά μαζί με μεγάλη παρέα πάντα. Υπάρχουν και φωτογραφίες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, γιατί ο κύριος έχει παρακαλέσει να μη βγουν. Από τη στιγμή που δεν είναι επίσημο, η ίδια λέει ότι είναι μόνη της Την πιστεύω ότι δεν έχει προχωρήσει, απλά είναι ένα έντονο κι επίμονο φλερτ. Δεν είναι ο μόνος που τη φλερτάρει, έχει ζήτηση».

Η εξομολόγηση της για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Χθες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Η ξανθιά επιχειρηματίας που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο My style rocks, μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της αλλά και στα προσωπικά της.

Μεταξύ άλλων, έκανε και μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση για την μητρότητα, αποκαλύπτοντας πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας. Ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας.

Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα. Απλά είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα 31 μου πια, αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.