Όλγα Κιουρτσακη: «Να μην το ζήσει καμία μανούλα αυτό...» - Η ανάρτηση για το δύσκολο βράδυ με την κόρη της

«Δεν μπορούσα να την ηρεμήσω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την καθημερινότητά της αλλά και τις ανησυχίες της ως νέα μητέρα μοιράζεται αρκετά συχνά η Όλγα Κιουρτσάκη, στα social media. Αυτή την φορά έκανε μία ανάρτηση τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, περιγράφοντας ένα δύσκολο βράδυ που πέρασε με το παιδάκι της.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, πριν από μερικούς μήνες είχε φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Λιώση, και από εκείνη την στιγμή μοιράζεται με τις ακολούθους της τις όμορφες στιγμές που βιώνει αλλά και τους προβληματισμούς της.

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη

«Όλους αυτούς τους μήνες 2 φορές έχω τρομάξει με την μικρή μου βράδυ! Όπως σήμερα, ξύπνησε με κλάματα δυνατά και δεν μπορούσα να την ηρεμήσω 15’, έκλαιγε τόσο πολύ που μου “κόπηκαν τα πόδια”! Είδε μάλλον εφιάλτη. Να μην το ζήσει καμία μανούλα αυτό. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει! Μόλις κοιμήθηκε πάλι έβαλα τα κλάματα εγώ!» έγραψε στο InstaStory της.

Δείτε επίσης: Όλγα Κιουρτσάκη: Αγκαλιά με την μπέμπα στο παιδικό δωμάτιο - Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΓΑ ΚΙΟΥΡΤΣΑΚΗ

Τα τρυφερά λόγια για την κόρη της

«Κλείνεις 4 μήνες ζωής!!! Αν θα έπρεπε να σε περιγράψω με λίγες λέξεις παιδί μου, θα έλεγα ότι είσαι ένας άγγελος, καλόβολο μωράκι, ήρεμο και χαμογελαστό, ευτυχισμένο και έτσι θα είσαι στην ζωή σου με εμάς γονείς που ξέρει όλος ο κόσμος πόσο καλοί άνθρωποι είμαστε! Ο μπαμπάς @fotios_losis θα σου μάθει να είσαι έξυπνη να μην σε πιάνει κανείς στον ύπνο και να γίνεις δυναμική κι εγώ θα σου δίδαξω την καλοσύνη, την τιμιότητα, την καθαρή ματιά. Θα σου μάθω τι σημαίνει να αγαπάς τους ανθρώπους, χωρις να περιμένεις αντάλλαγμα. Είσαι ο μόνος άνθρωπος που κρατάει ακόμα ζεστή την καρδιά μου. Με ένα βλέμμα παιδικό, αθώο, αγνό και ένα χαμόγελο που συναντάς πλέον σε λίγους ενήλικες ανθρώπους, μόνο σε όσους δεν έχουν πονηριά μέσα τους!

Κι εγώ θα σταθώ δίπλα σου και θα σου χαρίσω μια ονειρική ζωή μου Μιχαέλα μου, είσαι το μόνο πράγμα που με κρατάει ζωντανή μετά τον μπαμπά σου! Αν δεν είχα εσάς θα έφευγα από αυτή την ζωή!

Τώρα πιά ειμαι 37 χρονών... αλλά πολύ κουρασμένη ψυχολογικά αλλά υπόσχομαι να μην σε πληγώσω, αποπάρω, διώξω, κάνω να κλάψεις, βρίσω σε άλλους, διαλύσω την οικογένεια μας, σε κάνω να πληρώσεις δικά μου λάθη και επιλογές ΠΟΤΕ!

Κι εγω…δεν θα ξαναγίνω ποτέ η ίδια.. όπως ήμουν πριν από εσενα μικρό νεραϊδάκι που ήρθες στην ζωή μου και με έκανες να την αντιμετωπίζω πλέον πιο σκληρά και να μην ανέχομαι πλέον καταστάσεις και συμπεριφορές!!! Σε υπερ-αγαπώ!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ έχει αποκαλύψει και τις δυσκολίες που πέρασε μετά την γέννα της.

Όλγα Κιουρτσάκι παιδί