Θοδωρής Μαραντίνης «Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση όλη αυτή η...» - Η εξομολόγησή του για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

«Όλο αυτό με τα δικαστήρια και τις διατροφές ήταν μια πολύ στενάχωρη περίοδος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 14/3, ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε την θέση του σχετικά με τα όσα ακούγονται για το ίδιο και την Κατερίνα Παπουτσάκη (δείτε εδώ). Στην συνέχεια μίλησε και για το διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Τι αποκάλυψε ο Θοδωρής Μαραντίνης για το διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου

«Όλο αυτό με τα δικαστήρια και τις διατροφές ήταν μια πολύ στενάχωρη περίοδος και πολύ προσωπική. Με ενόχλησε. Δεν θέλω να ασχολούμαι πολύ μετά από το διαζύγιο, να μη το συζητάω πολύ. Αντιλαμβάνομαι ότι αν έρθω σε μια συνέντευξη το προσωπικό κομμάτι αφορά με έναν τρόπο το κοινό. Μιλάω όσο πρέπει. Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση όλη αυτή η παραφιλολογία μετά το διαζύγιο.

Και ως επαγγελματία και ως άντρα και ως πατέρα. Όταν άρχισα να νιώθω ότι η κατάσταση εκτροχιάζεται αποφάσισα να δώσω μια μεγάλη συνέντευξη και να πω μερικά πράγματα. Άρχισαν να διαρρέουν πράγματα μονόπλευρα περιέργως, που με έφεραν σε δύσκολη θέση» αποκάλυψε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του για την πατρότητα

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, πριν από λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένος και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Μπαμπά-δες", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, και τον Τάσο Ιορδανίδη.

«Ξεκίνησα με τους Onirama το 2000, πριν ήμουν ερασιτεχνικά και παίζαμε σε μπαράκια με κιθάρες. Νομίζω ότι αυτό που παθαίνεις σε αυτή τη δουλειά εκεί ξαφνικά αισθάνεσαι ότι έχεις το άγγιγμα του Μίδα. Επειδή είμαστε συγκρότημα, όταν κάποιος πήγαινε να ξεφύγει, ο άλλος τον κρατούσε. Πιο πολύ μου δημιουργήθηκε φοβία σε κάποια πράγματα παρά να καβαλήσω το καλάμι», είπε αρχικά για τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

«Το να δημιουργήσω οικογένεια δεν έγινε βάσει προγραμματισμού, τα πράγματα κύλησαν από μόνα τους. Δεν πρέπει να ζορίζεις τα πράγματα. Ήταν ένα σοκ η πατρότητα», ανέφερε σχετικά με την απόφασή του να κάνει οικογένεια. «Τα έκανα όλα και πάνες, οριακά έχω θηλάσει κιόλας. Στο δεύτερο παιδί ήμουν πιο έτοιμος συναισθηματικά», πρόσθεσε για τα χρόνια που ήταν μικρότερα τα παιδία του.

«7 στους 10 γάμους καταλήγουν σε διαζύγιο. Νομίζω, ότι δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Η οικογένεια είναι σημαντική και όχι το γυαλιστερό περιτύλιγμα του γάμου. Στη χώρα μας είναι ένα κοινωνικό πρέπει ο γάμος, όλα αυτά θεωρώ ότι πλέον βαραίνουν το ζευγάρι», πρόσθεσε για το διαζύγιο, αλλά και το γάμο.

Τέλος, εξήγησε, το πώς αντιλαμβάνεται εκείνος την πατρότητα, «Έχω απενοχοποιήσει την ενοχή μου, το να κάνω λάθη σαν γονιός είναι φυσιολογικό, αυτό που πρέπει είναι να εντοπίσω νωρίς το λάθος και να το διορθώσω. Η δημοσιότητα ενός γονέα είναι ένα βάρος για το παιδί. Δίνω μάχη για να κρατήσω τα παιδιά μας γειωμένα, γιατί είμαστε και οι δύο αναγνωρίσιμοι σε αυτό που κάνουμε».