Δήμητρα Σταθοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του Άλκη Κούρκουλου για τη σχέση τους

«Είμαι σε μια φάση...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δήμητρα Σταθοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του Άλκη Κούρκουλου για τη σχέση τους

Η Δήμητρα Σταθοπούλου μίλησε στην κάμερα του Happy Day με τη συνέντευξή της να προβάλλεται το πρωί της Καθαράς Δευτέρας 18/3. Ανάμεσα στα όσα είπε η νεαρή τραγουδίστρια είδαμε να απαντάει σε ερώτηση για τη σχέση της με τον Άλκη Κούρκουλο.

Οι φήμες μάλιστα κάνουν λόγο, πως το ζευγάρι είναι μαζί στη ζωή εδώ πάνω από ενάμιση χρόνο. Από τη μεριά της η Δήμητρα Σταθοπούλου δε διέψευσε την είδηση, ωστόσο δε θέλησε να απασχολήσει με την προσωπική της ζωή.

Αντίστοιχα χαμηλό προφίλ βλέπουμε να κρατάει και ο γοητευτικός ηθοποιός αναφορικά με τη σχέση του. Πριν από λίγους μήνες μάλιστα τον είχαμε δει να δίνει αθόρυβα το παρόν στο Ηρώδειο για να καμαρώσει την αγαπημένη του επί σκηνής (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του Άλκη Κούρκουλου για τη σχέση τους

«Είμαι σε μια φάση στη ζωή μου, που είμαι ήσυχα και όμορφα. Η έκθεση γενικά είναι κάτι που αντέχω μόνο μέσα στη δουλειά, όσο είμαι πάνω στη σκηνή. Όταν είμαι κάτω από τη σκηνή αισθάνομαι, ότι θέλω την ιδιωτικότητά μου», είπε η Δήμητρα Σταθοπούλου.

Ποια είναι η πανέμορφη σύντροφος του Άλκη Κούρκουλου

Η Δήμητρα Σταθοπούλου είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου, και συγκεκριμένα του τμήματος της Κοινωνιολογίας. Παράλληλα, ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Αθήνας. Έχει σημειώσει πολύ σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχει συντροφεύσει επί σκηνής είναι ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, αλλά και ο μεγάλος Δημήτρης Μητροπάνος. Στη συνέχεια της πορείας της ήρθε σε επαφή με το Γιώργο Νταλάρα και το Γιάννη Κότσιρα.