Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας - Στο πλευρό του Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Που εθεάθη το ζευγάρι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κέιτ Μίντλετον λέγεται πως έκανε μια νέα δημόσια εμφάνιση το Σάββατο 16/3 συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, που μεταφέρει το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε, πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδειχνε καλά στην υγεία της.

Το βασιλικό ζευγάρι εθεάθη - σύμφωνα με μαρτυρίες - σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα, ωστόσο δεν υπάρχει καμία επίσημη ή ανεπίσημη φωτογραφία από την έξοδο αυτή της Κέιτ Μίντλετον.

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την περιπέτεια της υγείας της

Η Sunday Times μάλιστα αναφέρει, πως η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ενδέχεται να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στις 31 Μαρτίου στη θεία λειτουργεία για το Αγγλικανικό Πάσχα.

Δείτε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: «Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη...» - Πήρε θέση για το μοντάζ στην φωτογραφία με τα παιδιά της

Η αυστηρή απαγόρευση των γιατρών μετά το χειρουργείο

Σύμφωνα με εκτενή δημοσιεύματα των βρετανικών ταμπλόιντς, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έφυγε από το νοσοκομείο γύρω στις 11 το πρωί και οδηγήθηκε στο σπίτι της, συνοδευόμενη αποκλειστικά από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος και βρισκόταν στο τιμόνι, μόνος του, χωρίς κανέναν από την προσωπική φρουρά ή άλλους βοηθούς στο πλευρό του, παρά μόνο σε απόσταση.

Η Κέιτ οδηγήθηκε στην έξοδο από ανθρώπους της κλινικής και από μυστικό διάδρομο που «ανοίγει» κυρίως για τη διευκόλυνση VIP προσωπικοτήτων της βρετανικής κοινωνίας. Εδώ και λίγα 24ωρα, λοιπόν, η Κέιτ βρίσκεται στο παλάτι της (δείτε εδώ σπάνιο βίντεο από το εσωτερικό του), ωστόσο η ανάρρωσή της δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Όπως καταλαβαίνετε ένα χειρουργείο στην κοιλιά, θέλει μεγάλη προσοχή! Για τον λόγο αυτό η Κέιτ βρίσκεται υπό την προσεκτική παρακολούθηση των γιατρών του παλατιού και τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί και πάλι τους γιατρούς που την χειρούργησαν για να αξιολογήσουν την πορεία της υγείας της. Ακόμα έχει συντονιστεί ήδη, επειδή θα την χρειαστεί, ομάδα φυσιοθεραπευτών που θα την βοηθήσουν να επανέλθει μετά το χειρουργείο.

Η Κέιτ, λοιπόν, απαγορεύεται ρητά να σηκώσει οποιοδήποτε βάρος, η διατροφή της είναι πολύ στοχευμένη και συγκεκριμένη ενώ θα πρέπει να κάνει καθιστικές και όρθιες ασκήσεις, με στόχο να περπατά σταδιακά κάθε μέρα.