Κέιτ Μίντλετον: «Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη...» - Πήρε θέση για το μοντάζ στην φωτογραφία με τα παιδιά της

Τι έχει συμβεί και γιατί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κέιτ Μίντλετον: «Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη...» - Πήρε θέση για το μοντάζ στην φωτογραφία με τα παιδιά της

Δεν έχει τέλος η ανησυχία που επικρατεί με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα έχοντας βγει από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο που έκανε, συνεχίζει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα οι φήμες σχετικά με την υγεία της και την κατάσταση της να είναι πολλές.

Μάλιστα, αρκετοί αναφέρουν πως έχει αδυνατίσει τόσο πολύ που δεν μπορεί πλέον να κρατήσει ούτε το πιάτο με το φαγητό της, ενώ η φωτογραφία που κυκλοφόρησε και την δείχνει με την μητέρα της μέσα στο αυτοκίνητο δεν είναι... αληθινή. Συγκεκριμένα, μπορεί να μην είναι καν η ίδια.

Μάλιστα, με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Ουίλιαμ πήραν την απόφαση να κρατήσουν στο σκοτάδι τα τρία τους παιδιά σχετικά με την υγεία της μητέρας τους, ώστε να συνεχίσουν την φυσιολογική τους καθημερινότητα και να μην τα τρομάξουν. «Φυσικά ανησυχούν γιατί είναι τόσο αδύναμη, αλλά δεν έχουν ιδέα για τη σοβαρότητα της κατάστασης της μητέρας τους», λένε.

Η απάντηση της Κέιτ Μίντλετον για το σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία με τα παιδιά της

Πριν μερικές ώρες το παλάτι δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία της Κέιτ με τα τρία παιδιά της από το σπίτι τους. Μάλιστα, είναι η πρώτη επίσημη μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο. Πολλοί όμως παρατήρησαν πως έχει γίνει μοντάζ με αποτέλεσμα να βρετανικά sites το ένα μετά το άλλο να την αποσύρουν - δείτε εδώ το λόγο.

Με τον χαμό που έχει δημιουργηθεί να είναι μεγάλος, η Κέιτ Μίντλετον πήρε πάνω της την ευθύνη, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί με την εν λόγω φωτογραφία την οποία έχει τραβήξει ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας», ανακοίνωσε η Κέιτ βάζοντας τέλος στις φήμες.