Κέιτ Μίντλετον: Τεράστια ανησυχία μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση - Τι άλλαξε στην όψη της;

Γιατί δεν την συνόδευε η ασφάλεια της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κέιτ Μίντλετον: Τεράστια ανησυχία μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση - Τι άλλαξε στην όψη της;

Τεράστια ανησυχία επικρατεί με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, με τις φήμες να φουντώνουν μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση στο πλευρό της μητέρας της πριν από λίγες ημέρες. Τα βρετανικά ΜΜΕ στάθηκαν συγκεκριμένα, στην όψη της πριγκίπισσας και πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργήσει για το τι μπορεί να συμβαίνει, καθώς το παλάτι δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση σχετικά.

Τι συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον

Οι ανησυχίες για την υγεία της πηγάζουν από τις αλλαγές που παρατηρήθηκαν στο πρόσωπό της. Χαρακτηριστικά μπορεί να φορούσε γυαλιά ηλίου, ωστόσο το πρόσωπό της ήταν πρησμένο. Επίσης ένα γεγονός που παραξένεψε πολλούς ήταν πως δεν την ακολουθούσε η ασφάλεια της. Πολλοί λοιπόν σχολιάζουν ότι μπορεί να μην ήταν καν η Κέιτ αυτή, αλλά κάποια σωσίας της.

Δυο μήνες σχεδόν μετά την επέμβαση που έκανε και έμεινε περίπου δυο εβδομάδες μέσα στην ιδιωτική κλινική, δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για την υγεία της, παρόλο που για τον Βασιλιά Κάρολο έχουν ανακοινώσει λεπτομέρειες για την δική του υγεία.

Να σημειωθεί πως η Κέιτ Μίντλετον δεν θα εμφανιστεί ούτε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του Πάσχα.

Κέιτ Μίντλετον υγεία

Έξαλλοι στο παλάτι με δημοσιογράφο που ανακοίνωσε πως είναι σε κώμα

Η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε χειρουργείο, ωστόσο πολύ πριν είχαν αρχίσει να διαδίδονται φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, με τα media να μεταδίδουν πως πρόκειται για υστερεκτομή. Αφού η επέμβαση πραγματοποιήθηκε, όμως, τα πράγματα άρχισαν να καταλαγιάζουν.

Μέχρι που μία δημοσιογράφος υποστήριξε πως η πριγκίπισσα έχει πέσει σε κώμα. Η Concha Calleja, συγκεκριμένα, η οποία είναι "ειδική" στα βασιλικά θέματα, μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι Fiesta, ισχυρίστηκε πως, μετά το χειρουργείο οι γιατροί έπρεπε να κλήθηκαν να πάρουν γρήγορες αποφάσεις. Και όλα αυτά μία ημέρα πριν εκείνη πάρει εξιτήριο.

Δήλωσε, μάλιστα, πως την διασωλήνωσαν και την έβαλαν σε σε τεχνητό κώμα. «Υπήρξαν σοβαρές επιπλοκές που δεν περίμεναν, επειδή η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική περίοδος όχι και τόσο», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Η ανάρρωση ενδεχομένως να απαιτούσε πολλή βοήθεια και δεν αναφέρομαι μόνο στην οικογένειά της. Πρακτικά ένα ολόκληρο νοσοκομείο επιστρατεύθηκε για να τη βοηθήσει στο σπίτι της».

Φυσικά, τα νέα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες και έφτασαν άμεσα στα αυτιά της βασιλικής οικογένειας. Δεν έχασαν χρόνο, λοιπόν, και αποφάσισαν να διαψεύσουν τα γεγονότα. Πηγή δήλωσε, ειδικότερα, στην Telegraph: «Είναι σκέτη ανοησία. Καμία προσπάθεια δεν έγινε από την εν λόγω δημοσιογράφο να διασταυρώσει τις πληροφορίες της που μετέφερε με οποιονδήποτε στο Παλάτι. Βασικά, είναι εντελώς επινοημένο και θα μιλήσω ευγενικά: Δε συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Διέψευσαν, επίσης, τον ισχυρισμό της πως η πριγκίπισσα μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο στις 28 Δεκεμβρίου και ότι παρέμεινε εκεί αρκετές μέρες.