Ελεονώρα Μελέτη: «Ήθελα να αποδείξω ότι ήταν ένας παλιαπατεώνας...» - Η απίστευτη ιστορία με πρώην σύντροφό της

«Ήμουν σίγουρη ότι θα βρω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Ήθελα να αποδείξω ότι ήταν ένας παλιαπατεώνας...» - Η απίστευτη ιστορία με πρώην σύντροφό της

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Δευτέρας 18/3, μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν πρώην σύντροφό της προκειμένου να του αποδείξει ότι δεν έπρεπε να υποτιμήσει την νοημοσύνη της.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι έχει παρακολουθήσει πρώην σύντροφό της

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου, αλλά όχι από ζήλια. Δε με ενδιέφερε καθόλου. Ήμουν σίγουρη ότι θα βρω. Με εκνεύριζε τόσο πολύ που υποτιμούσε τη νοημοσύνη μου. Με εκνεύριζε γιατί ήταν εξαιρετικά προκλητικός ο τρόπος που έκανε αυτό που έκανε, και απλά ήθελα να του δείξω πόσο κάφρος είναι.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Συναινετικό διαζύγιο με το Mega; Δραστικές αποφάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

Απλά δεν είχα το αποδεικτικό να του πω ότι "είσαι παλιοψεύτης". Πραγματικά δε με ενδιέφερε καθόλου, και ήξερα και το παρασκήνιο. Δε χρειαζόταν να το κάνω για να επιβεβαιώσω τον εαυτό μου. Αυτός ήθελα να αποδείξω ότι ήταν ένας παλιαπατεώνας βλάκας. Ήξερα ότι συμβαίνει. Το έκανα επειδή με εκνεύριζε που νόμιζε ότι είμαι ηλίθια. Ήθελα να έχω την τελευταία κουβέντα» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

O λόγος που δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στα social media

Είναι γνωστό ότι η Ελεoνώρα Μελέτη, προσπαθεί να διατηρεί την επαφή και την σχέση της τόσο με το κοινό της όσο και με τους ακολούθους της και γι' αυτό τον λόγο μοιράζεται διάφορες ιστορίες ενώ απαντά και στα social media.

Έτσι λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση τηλεθεάτριας, για τον λόγο που δεν ποζάρει καθημερινά στο Instagram, προκειμένου να δείχνει με κάθε λεπτομέρεια τα ρούχα που φοράει στις εκπομπές της καθημερινά.

«Γιατί αγαπημένα μου κορίτσια βαριέμαι οικτρά να κάνω το μοντέλο. Δεν έχω το χρόνο άλλωστε. Άσε που με πιάνουν τα γέλια αν πρέπει με sexy φαμ φατάλ ύφος ωραίας...» απάντησε μέσα από την δημοσίευσή της.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ