Ελεονώρα Μελέτη: Συναινετικό διαζύγιο με το Mega; Δραστικές αποφάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

Τι επιθυμεί η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα ανήκει και επίσημα στην ομάδα του Mega και στο τιμόνι της παρουσίασης του Mega Καλημέρα με την ίδια να έχει πάρει δραστικές και άμεσες αποφάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Το ισχύον συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον σταθμό είναι 1+1, ωστόσο η ίδια λέγεται πως δεν επιθυμεί να επεκτείνει τη συνεργασία της. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Πρωινού Σουσού αναφέρονται τα πιθανά μελλοντικά της σχέδια.

Αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη

Το συναινετικό διαζύγιο της Μελέτη με το Mega αποτελεί ένα ενδεχόμενο. Κατά τα άλλα, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως αν ενεργοποιηθεί το 1+1, ίσως δούμε την παρουσιάστρια στη βραδινή ζώνη (δείτε εδώ ποιο άλλο κανάλι τη διεκδικεί).

Όσα δηλώνει η ίδια

«Η εκπομπή, ακόμα και τον πρώτο χρόνο που έσκιζε, πάλι κοβόταν. Το ότι ο καθένας δεν έχει διασταυρωμένο ρεπορτάζ, ή το ρεπορτάζ που έχει είναι λάθος γιατί λάθη συμβαίνουν, όλοι τα κάνουμε, δεν είναι δικό μου θέμα. Δε στέκομαι σε αυτά. Ούτως ή άλλως, από κάποια στιγμή και μετά, τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, φαίνεται και ποιος είναι αξιόπιστος και ποιος όχι.

Έχω πάρει τηλέφωνο γιατί έχω θελήσει να προστατεύσω δημοσιογράφο, και του είπα ότι αυτό που γράφει δεν ισχύει και θα διαψευσθεί από το γεγονότα με τέτοιο τρόπο που θα κάνει κακό στο όνομά του. Εκείνος επέμενε ότι εγώ δε ξέρω, που εγώ ήξερα γιατί ήμουν η άμεσα εμπλεκόμενη, και τελικά το έφαγε το κεφάλι του γιατί διαψεύστηκε. Στον χώρο κυκλοφορεί ότι είναι παντελώς αναξιόπιστος. Δε φταίω εγώ γι’ αυτό. Εγώ προσπάθησα να τον προστατεύσω», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πέρα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, υπάρχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις. Εμείς, δε μαθαίνουμε από εσάς όσα γίνονται, τα γνωρίζουμε από τις ζυμώσεις. Για αλλαγές, για αποφάσεις τι οποίες δεν παίρνουμε εμείς αλλά οι άλλοι, γνωρίζουμε και γνωρίζουμε και το παρασκήνιο πολύ πριν μάθετε εσείς το αποτέλεσμα. Οπότε είναι άδικο και για ανθρώπους που έχουμε προσωπικές σχέσεις να φαίνεται ότι είναι πιο σκληροί, γιατί διαβάζω διάφορα.

Είναι επιλογή μου να αντιμετωπίζω πράγματα για τα οποία δεν αναλαμβάνω την ευθύνη, ούτε την απόφαση, με ένα τρόπο που δηλώνει το καλοδεχούμενο. Είμαστε εδώ γιατί όλοι θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για κάτι. Ο τρόπος που μπορεί να έρθει αυτό, μπορεί να μην είναι ο αναμενόμενος ή αυτός που περιμένει κάποιος.

Η διάγνωση αφορά σε μια χρονική περίοδο, το αποτέλεσμα σε συνοδεύει για πάντα. Νιώθω ευλογία γι’ αυτό που μου έχει συμβεί γιατί πραγματικά με έφερε σε απόλυτη επαφή με τον εαυτό μου και πραγματικά έχτισα μια πάρα πολύ όμορφη σχέση… Το βιβλίο που ετοιμάζω θα είναι η πραγματική ιστορία του τι έκανα το πρώτο καλοκαίρι μετά τον "Πρωινό καφέ". Πήγα στο Μπαλί για τρεις μήνες.

Την περίοδο του Πρωινού Καφέ, όλοι αυτοί που σήμερα ηθικολογούν και κουνάνε το δάχτυλο, κάνανε τέρατα. Οπότε, ας είμαστε λίγο προσεκτικοί όλοι. Θα εκτεθούν μόνοι τους ,δεν είναι ανάγκη να τους εκθέσω κι εγώ. Η σχέση μου είναι αποστασιοποιημένη, είναι επιλογή μου να μην κάνω τίποτα άλλο στον χώρο αυτό πέρα από τη δουλειά μου», είπε πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια στο Super Κατερίνα.