ΑΝΤ1: Η πρόταση και η δυσαρέσκεια - Κλέβει παρουσιάστρια του MEGA;

Η κίνηση ματ του σταθμού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Η πρόταση και η δυσαρέσκεια - Κλέβει παρουσιάστρια του MEGA;

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις, ωστόσο στα κανάλια έχουν ήδη ξεκινήσει να σκέφτονται τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν, ποια πρόσωπα θέλουν να κρατήσουν στο δυναμικό τους και ποια να εντάξουν, μαζί με τα αντίστοιχα προγράμματα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, Επί τόπου, ο ΑΝΤ1 έχει στο νου του να "κλέψει" από το MEGA ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι αρκετά δυσαρεστημένη με τον σταθμό στον οποίο βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA και η πρόταση του ΑΝΤ1

Αυτό γιατί, από τη μία πλευρά, αλλάζουν συνεχώς τις ώρες προβολής του Mega Καλημέρα, καθυστερώντας την έναρξή του, ενώ δεν δείχνουν να την στηρίζουν ιδιαίτερα, όσο εκείνη προσπαθεί να ανταπεξέλθει απέναντι στον ανταγωνισμό.

Βέβαια, και ο ίδιος ο σταθμός δεν την έχει στη λίστα με τα πρόσωπα που επιθυμεί να συνεργαστεί διακαώς και την επόμενη χρονιά, εφόσον τα νούμερα τηλεθέασης και το αποτέλεσμα από την εκπομπή της δεν είναι το επιθυμητό. Ο ΑΝΤ1, έτσι, σχεδιάζει να κάνει κίνηση και να διεκδικήσει την παρουσιάστρια και οι πρώτες σκέψεις για την ένταξή της αφορά ένα παιχνίδι. Πρόκειται για τους "Προδότες" που πέρυσι παρουσίαζε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Καμία απόφαση, ωστόσο, δεν έχει παρθεί ακόμα.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο μένος! Από πηγαδάκια βλέπω κάποια στοχοποίηση... Από το MEGA είναι το μόνο σίγουρο»

"Ανοίγει" πρώτη φορά τα χαρτιά της

«Η εκπομπή, ακόμα και τον πρώτο χρόνο που έσκιζε, πάλι κοβόταν. Το ότι ο καθένας δεν έχει διασταυρωμένο ρεπορτάζ, ή το ρεπορτάζ που έχει είναι λάθος γιατί λάθη συμβαίνουν, όλοι τα κάνουμε, δεν είναι δικό μου θέμα. Δε στέκομαι σε αυτά. Ούτως ή άλλως, από κάποια στιγμή και μετά, τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, φαίνεται και ποιος είναι αξιόπιστος και ποιος όχι.

Έχω πάρει τηλέφωνο γιατί έχω θελήσει να προστατεύσω δημοσιογράφο, και του είπα ότι αυτό που γράφει δεν ισχύει και θα διαψευσθεί από το γεγονότα με τέτοιο τρόπο που θα κάνει κακό στο όνομά του. Εκείνος επέμενε ότι εγώ δε ξέρω, που εγώ ήξερα γιατί ήμουν η άμεσα εμπλεκόμενη, και τελικά το έφαγε το κεφάλι του γιατί διαψεύστηκε. Στον χώρο κυκλοφορεί ότι είναι παντελώς αναξιόπιστος. Δε φταίω εγώ γι’ αυτό. Εγώ προσπάθησα να τον προστατεύσω», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Πέρα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, υπάρχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις. Εμείς, δε μαθαίνουμε από εσάς όσα γίνονται, τα γνωρίζουμε από τις ζυμώσεις. Για αλλαγές, για αποφάσεις τι οποίες δεν παίρνουμε εμείς αλλά οι άλλοι, γνωρίζουμε και γνωρίζουμε και το παρασκήνιο πολύ πριν μάθετε εσείς το αποτέλεσμα. Οπότε είναι άδικο και για ανθρώπους που έχουμε προσωπικές σχέσεις να φαίνεται ότι είναι πιο σκληροί, γιατί διαβάζω διάφορα», συνέχισε.

«Είναι επιλογή μου να αντιμετωπίζω πράγματα για τα οποία δεν αναλαμβάνω την ευθύνη, ούτε την απόφαση, με ένα τρόπο που δηλώνει το καλοδεχούμενο. Είμαστε εδώ γιατί όλοι θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για κάτι. Ο τρόπος που μπορεί να έρθει αυτό, μπορεί να μην είναι ο αναμενόμενος ή αυτός που περιμένει κάποιος», είπε σε άλλο σημείο.

«Η διάγνωση αφορά σε μια χρονική περίοδο, το αποτέλεσμα σε συνοδεύει για πάντα. Νιώθω ευλογία γι’ αυτό που μου έχει συμβεί γιατί πραγματικά με έφερε σε απόλυτη επαφή με τον εαυτό μου και πραγματικά έχτισα μια πάρα πολύ όμορφη σχέση… Το βιβλίο που ετοιμάζω θα είναι η πραγματική ιστορία του τι έκανα το πρώτο καλοκαίρι μετά τον "Πρωινό καφέ". Πήγα στο Μπαλί για τρεις μήνες».

«Την περίοδο του Πρωινού Καφέ, όλοι αυτοί που σήμερα ηθικολογούν και κουνάνε το δάχτυλο, κάνανε τέρατα. Οπότε, ας είμαστε λίγο προσεκτικοί όλοι. Θα εκτεθούν μόνοι τους ,δεν είναι ανάγκη να τους εκθέσω κι εγώ. Η σχέση μου είναι αποστασιοποιημένη, είναι επιλογή μου να μην κάνω τίποτα άλλο στον χώρο αυτό πέρα από τη δουλειά μου».

Στο τέλος η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την κόρη της αλλά και τον σύζυγό της: «Η Αλεξάνδρα είναι κοριτσάκι με όλη τη σημασία της λέξης. Το απολαμβάνει, το ζει και της αρέσει. Είναι μια τρέλα, αλλά και μερικές φορές είναι κυριολεκτικά τρέλα. Έρχονται και στιγμές που λες, "Χριστέ μου που να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο". Είναι μια στιβαρή προσωπικότητα, επιχειρηματολογεί, στηρίζει αυτό που πιστεύει και που λέει. Με τον Θοδωρή υπάρχει χρόνος γιατί υπάρχει πρόθεση».