Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο για...»

«Δεν χρειάζεται να μιλάμε όλοι για όλα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο για...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18/3, ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την γνώμη του σχετικά τα όσα ακούστηκαν για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, θέμα για το οποίο αρκετοί επώνυμοι είχαν εκφράσει την άποψή τους.

Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Νίκος Οικονομόπουλος, η άποψή του οποίου για το συγκεκριμένο θέμα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων (δείτε εδώ την τοποθέτησή του).

Το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη

«Δεν ξέρω τίποτα. Για αυτό μου τη δίνει και νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο για το ποια είναι η άποψή του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Τρελαίνομαι. Τι τον ρωτάς ρε φίλε; Τον αγαπώ τον Νίκο, είναι φίλος μου, αλλά γιατί να μας πει; Ή γιατί να ρωτήσεις εμένα αν συμφωνώ; Για ποιο λόγο με ρωτάς; Σε τι θα βοηθήσει αυτό τον κόσμο; Βγάλε έναν επιστήμονα να σου πει. Εγώ έχω μεγαλώσει με μπαμπά και μαμά και έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου...

Και εμένα αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι ιδανικά θα ήθελα να μεγαλώσει ένα παιδί με τον μπαμπά και τη μαμά του. Όμως, τι μπαμπά και τι μαμά; Έχω δει παιδιά με μπαμπάδες και μαμάδες και είναι δυστυχισμένα σε νοσηρές καταστάσεις κι έχω δει επίσης παιδιά. Έχουμε στο σχολείο μας 4 παιδιά που μεγαλώνουν σε ομόφυλες οικογένειες και είναι τρισευτυχισμένα και τέλεια. Να μην έχουμε όλοι άποψη για όλα. Εγώ δεν απαντώ. Δεν μιλώ. Ποιος είμαι εγώ; Είπε π.χ. ο Γιώργος Τσαλίκης ότι συμφωνεί με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. δεν με νοιάζει ρε φίλε.

Τι σας νοιάζει κι εσάς τι λέω εγώ; Θα γυρίσω να πω μία μπούρδα εγώ και οι αρχισυντάκτες θα κάνουν σαν minions ότι έχουμε θέμα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να μιλάμε όλοι για όλα. Πρέπει να το βουλώνουμε. Εγώ θα ήθελα σε μία εκπομπή να μου μιλήσει μία παιδοψυχίατρος να μου πει και να μάθω αν αυτά τα παιδιά μπερδεύονται. Ή αν δει τον πατέρα να χτυπά τη μάνα τι γίνεται εκεί;», κατέληξε ο Γιώργος Τσαλίκης.