Πέτρος Ίμβριος: «Έχει τύχει κάποια διένεξη σε κάποιο μαγαζί παλαιότερα, να φτάσω σε σημείο να πω...»

«Δεν με ενδιαφέρει η φάτσα μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πέτρος Ίμβριος: «Έχει τύχει κάποια διένεξη σε κάποιο μαγαζί παλαιότερα, να φτάσω σε σημείο να πω...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 18/3 ο Πέτρος Ίμβριος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τα θέματα που δημιουργούνται ορισμένες φορές ανάμεσα στους καλλιτέχνες για τα ονόματά τους στις μαρκίζες.

Η συνέντευξη του Πέτρου Ίμβριου

«Έχει τύχει κάποια διένεξη σε κάποιο μαγαζί παλαιότερα, να φτάσω σε σημείο να πω στον επιχειρηματία “ρε συ βάλε απλώς το όνομά μου για να ξέρει ο άλλος πού τραγουδάω”. Δεν με ενδιαφέρει η φάτσα μου, ο κόσμος με ξέρει, με έχει δει στην τηλεόραση, στα social, παντού. Να κάτσω να τσακωθώ γιατί το κεφάλι του άλλου είναι πιο μεγάλο από το δικό μου, το θεωρώ εντελώς αστείο και τραγικό» ανέφερε.

Δείτε επίσης: Πέτρος Ίμβριος - Οι αυστηρές κριτικές στο J2US και η τοποθέτηση για το «Τα τα τα»: «Μία συλλαβούλα είναι, ας την πάρουν...»

Η αποκάλυψη του Πέτρου Ίμβριου για την πρώην σύζυγό του Ναταλία Γερμανού

Πριν από λίγο καιρό μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη για τη ζωή με τρία παιδιά και για την πρώην σύζυγό του Ναταλία Γερμανού.

Για την πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού, ο Πέτρος Ίμβριος ανέφερε: «Για τη Ναταλία δεν υπήρξαν ποτέ κακά συναισθήματα. Όταν ένας χωρισμός είναι κοινή συναινέσει και αποφασίζουν δύο άνθρωποι να χωρίσουν τη ζωή τους, δεν χρωστάτε κάτι ο ένας στον άλλον. Δεν μπορώ να πετάξω 7 χρόνια από τη ζωή μου και να σβήσω αυτόν τον άνθρωπο. Την αγαπούσα και την αγαπώ ακόμα τη Ναταλία, όπως και αυτή με αγαπάει. Όταν χωρίζεις τους προσωπικούς σου δρόμους με έναν άνθρωπο και με καλό τρόπο, αυτό δεν μπορεί να σου αφήσει άσχημα συναισθήματα»