Αντώνης Κανάκης: Η τρυφερή αφιέρωση τον γιο του στην έναρξη του Ράδιο Αρβύλα

Δείτε το τραγούδι που του αφιέρωσε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: Η τρυφερή αφιέρωση τον γιο του στην έναρξη του Ράδιο Αρβύλα

Μια αφιέρωση στον γιο του, Γιάννη, έκανε ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Δευτέρας 18/3, μέσα από την εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα. Ο παρουσιαστής, στην έναρξη της εκπομπής ζήτησε να παίξει το τραγούδι "I like to move it".

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, ο παρουσιαστής είχε τα γενέθλιά του οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη στον αέρα της εκπομπής. Λίγο μετά την έναρξη, έβγαλαν τούρτα στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και ξεκίνησαν τις ευχές (δείτε εδώ).

Η αφιέρωση του Αντώνη Κανάκη στον γιο του

«Το τραγούδι είναι παραγγελιά από τον Τζονάρα μου! Γεια σου ρε Τζονάρα! Άλλα και για την Ευγενία και τον Στίβι και τον Τζέισον. Όλους. Η συμμορία μεγαλώνει. I like to move it, move it», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε επίσης: «Δίνω τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου κι ας μην...» - Τσακίζει κόκκαλα η εξομολόγηση του Αντώνη Κανάκη για τον θάνατο του πατέρα του

Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στην οικογένειά του στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα

Ο Αντώνης Κανάκης, κατά την έναρξη της αποψινής (5/2) εκπομπής του Ράδιο Αρβύλα, θέλησε να καλωσορίσει τους τηλεθεατές του με μία απολογία και μία αναφορά στην οικογένειά του, η οποία γίνεται σπάνια, εφόσον θα τον παρακολουθούσαν για άλλο ένα βράδυ.

Ο ίδιος, η σύζυγός του, αλλά και τα παιδιά τους είναι άρρωστοι, γι' αυτό και ο παρουσιαστής έχει έναν μικρό βήχα, που θεώρησε πως θα ενοχλούσε το κοινό και έτσι ζήτησε συγγνώμη, κάνοντας παράλληλα χιούμορ με τους συνεργάτες του.

«Δεν θα φιληθούμε απόψε Σερβετά, αν και ξέρεις πόσο σ' αγαπάω... Σήμερα είναι η μέρα που θα φιλήσω τον Χρήστο γιατί είμαι άρρωστος», είπε αρχικά με χιούμορ και πρόσθεσε: «Προκαταβολικά συγγνώμη σε περίπτωση που υπάρχει λίγο παραπάνω βήχας κατά τη διάρκεια. Όλη η οικογένεια είμαστε άρρωστοι. Τα φιλιά μου στην οικογένεια που παρακολουθούν τώρα, ο ένας πάνω στον άλλο, με τις κουβερτούλες...».