Ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και το ανακοίνωσε στο Instagram - «Ανυπομονούμε να έρθεις κοντά μας μικρέ μας πρίγκιπα»

Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και το ανακοίνωσε στο Instagram - «Ανυπομονούμε να έρθεις κοντά μας μικρέ μας πρίγκιπα»

Το πρώτο του παιδάκι περιμένει να υποδεχτεί στον κόσμο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε με τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram πριν μερικές ώρες φανερά ενθουσιασμένο και ευτυχισμένο.

«Όλες οι λέξεις του κόσμου δεν είναι αρκετές για να περιγράψουμε πόσο πολύ ανυπομονούμε να έρθεις κοντά μας μικρέ μας πρίγκιπα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο ζευγάρι.

Αυτό το περιμένει περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του MasterChef, Χρήστο Γλωσσίδη, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια έχει βρει τον έρωτα της ζωής του στα μάτια της αγαπημένης του, Θέμης Κωνσταντίνας Στυλιανουδάκη.

Με την σύντροφο του ο γνωστός σεφ, μοιράζεται πολλές κοινές του φωτογραφίες στα social media δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι.

Δείτε επίσης: Έγκυος πολύ γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια - Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με ιδιαίτερα φουσκωμένη κοιλίτσα


Ποιος είναι ο Χρήστος Γλωσσίσης

Κατάγεται από την Αθήνα, ενώ η μαγειρική είναι ο μεγάλος του έρωτας. Όσο ήταν στο MasterChef, έλεγε πως θα ήθελε να έχει τη δυνατότητα να πειραματιστεί στη γαστρονομία δίχως όρια. Επίσης, ανέφερε τότε πως θέλει να δημιουργήσει πιάτα με υλικά που κάποιος μπορεί να μη ν αγαπά και να τον κάνει τελικά να αλλάξει γνώμη!

Μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι, έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα εστιατόρια της Αθήνας.