Καίτη Γκρέυ: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Εδώ και περίπου ένα μήνα η σπουδαία Καίτη Γκρέυ νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα μεγάλου νοσοκομείου. Το θρίλερ με την υγεία της ξεκίνησε στις 28/2 με τους γιατρούς να δηλώνουν απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της, ωστόσο, κατάφερε να τους διαψεύσει όλους.

Εξιτήριο για την Καίτη Γκρέυ

Την Καθαρά Δευτέρα η σπουδαία τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, με την νύφη της Έφη Ηλιάδη και τον εγγονό της Κώστα να περιμένουν με ανυπομονησία να γυρίσουν όλοι σπίτι. Έτσι λοιπόν και έγινε.

Λίγο πριν συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής, γύρισε στο σπίτι της και στην οικογένεια της σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα ευχαρίστησε τον εγγονό της Κώστα που ήταν τόσο καιρό στο πλευρό της.

Δείτε επίσης: Ποια ηθοποιός-έκπληξη θα υποδυθεί την μεγάλη τραγουδίστρια στην ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Καίτη Γκρέυ υγεία

Η αντίδραση της Αγγελικής Ηλιάδη για την υγεία της γιαγιάς της

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, κατά την οποία απάντησε για τις νέες συνεργασίες και την μουσική της, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της,Σάββα Γκέντσογλου, και στη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

«Κατ' αρχάς δεν είμαστε γιατροί για να συζητάμε για τόσο σοβαρά θέματα. Δεν είναι όλα πράγματα τα οποία θέλουμε και μπορούμε να τα μοιραστούμε με τον κόσμο. Παρόλα αυτά ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τον ενδιαφέρον του», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.