Καίτη Γκρέυ: Ηθοποιός-έκπληξη υποδύεται την μεγάλη τραγουδίστρια στην ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Το μυαλό πολλών θα πήγαινε στην εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, αλλά...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ταινία γίνεται η ζωή του θρύλου του ελληνικού πενταγράμμου. Ο Στέλιος Καζαντζίδης ξαναζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα, ενώ σιγά-σιγά συμπληρώνονται και τα υπόλοιπα μέλη του παζλ στο κεντρικό καστ. Σημαντικό ρόλο στη διαδρομή του διαδραμάτισε η Καίτη Γκρέυ, με την οποία γνωρίστηκαν και συνεργάστηκαν στα πρώτα του βήματα, ενώ διατηρούσαν και δεσμό.

Πολλοί θα περίμεναν ότι τον ρόλο της θα αναλάμβανε η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία έχουν αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις τους, από τη στιγμή μάλιστα ανέλαβε και την επιμέλειά της μετά από δικαστική διαμάχη. Τελικά, όμως, μία ηθοποιός-έκπληξη αναλαμβάνει να υποδυθεί την μεγάλη τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε στο Πρωινό ο Θάνος Βάγιος.

Δείτε επίσης: Κρίσιμες ώρες για την Καίτη Γκρέυ - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κολπική μαρμαρυγή

Η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Κλέλια Ρένεση είναι εκείνη που θα αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο. Προς το παρόν, η πρωταγωνίστρια αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρεία παραγωγής.

Κλέλια Ρένεση
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, μέχρι τα τέλη Μαρτίου αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, η Κλέλια Ρένεση ανέφερε πως αντιμετωπίζει με δέος την Καίτη Γκρέυ, σαν ζωντανό θρύλο, και θα την υποδυθεί με τον τρόπο που αρμόζει.

Τα νεότερα για την υγεία της Καίτης Γκρέυ

Την ίδια ώρα η τραγουδίστρια ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Βελτιωμένη φαίνεται πως είναι η κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρέυ, ωστόσο συνεχίζει να βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με την ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό, δεν είναι ακόμη γνωστό το πότε θα μεταφερθεί η τραγουδίστρια σε κανονικό δωμάτιο.

Υπενθυμίζουμε ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια, το πρωί της Πέμπτης 29/2, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση την εντατική μονάδα του Ωνάσειου, μετά από οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής.