Ελένη Χατζίδου - Επέστρεψε στο BreakfastStar: «Έπεσα με τον αγκώνα! Ακούω ένα κρακ μέσα στον...»

Αποκάλυψε στο πλατό πως έπεσε και χτύπησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου - Επέστρεψε στο BreakfastStar: «Έπεσα με τον αγκώνα! Ακούω ένα κρακ μέσα στον...»

Η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε στο πλατό του BreakfastStar μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της με αποτέλεσμα λόγω του τραυματισμού της να πρέπει να μείνει μια εβδομάδα εκτός εργασίας, έχοντας τη βοήθεια των γονιών της με την μικρή Μελίτα (δείτε την ανάρτηση).

Έχοντας γίνει λίγο καλύτερα γύρισε στις επάλξεις και έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου μίλησε για τα όσα βίωσε.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου για το ατύχημα της

«Χαίρομαι πάρα πολύ, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι πάλι εδώ, ναι επέστρεψα! Δεν έχω συνέλθει ακόμα 100% , θέλει λίγο χρόνο, αλλά είμαι τόσο καλά ώστε να έρθω και να γίνει χαμός. Αυτά συμβαίνουν, υπάρχουν μεγαλύτερες δυσκολίες, το θέμα είναι να έχουμε το σθένος να τα αντιμετωπίζουμε όλα, τη δύναμη και ανθρώπους να έχουμε δίπλα μας, που μας βοηθάνε, κι εγώ έχω τον καλύτεροι», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου κατά την έναρξη του BreakfastStar.

Ενώ όταν κάθισε στο τραπέζι με τους συνεργάτες της, αποκάλυψε πως τραυματίστηκε: «Πάω μονοκόμματα. Το κρατάω να το πω σε εσάς το πως έγινε. Παιδιά στα σφουγγαρισμένα στο σπίτι. Έφαγα μια γλίστρα στον διάδρομο... Έπεσα με τον αγκώνα. Ακούω ένα κρακ μέσα στον αυχένα μου στον οποίο είχα μια ευαισθησία. Δεν δώσαμε σημασία στον αυχένα, δώσαμε στον αγκώνα γιατί λένε εδώ τι έχει σπάσει τι έχει γίνει...Και μετά από μια ημέρα ένα 24ωρο, βγαίνει όλο αυτό το θέμα εδώ που εκεί ξέρεις τι είναι... όλα!»

Η ανάρτηση που έκανε

Το Σάββατο 16/3, η Ελένη Χατζίδου, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, με το δώρο που της έκανε ο Ετεοκλής Παύλου και η κόρη τους Μελίτα, προκειμένου να νιώσει καλύτερα. Όπως έδειξε ήταν ένα κόκκινο λουλούδι.

«Μόλις μου έφεραν ένα λουλουδάκι για να νιώσω καλύτερα. Ήδη νιώθω καλύτερα...» είπε η Ελένη Χατζίδου.