Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό λίγων ωρών - Έφυγε κι από το σπίτι του

Τι ακριβώς συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ένα διαφορετικό τριήμερο φαίνεται να πέρασε το - κατά τ' άλλα πολύ ερωτευμένο - ζευγάρι της ελληνικής showbiz, αφού αντί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας να περνούν όμορφες στιγμές σε κάποιον μαγευτικό προορισμό ή έστω στο σπίτι που μένουν μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του) οι δυο τους μάλωσαν άσχημα, κι όχι απλά μάλωσαν άσχημα... εκείνη πήρε τα πράγματά της και γύρισε στο σπίτι της, τον έκανε unfollow κι ανέβασε κι ένα βίντεο - σπόντα για να του μπει στο μάτι (δείτε το εδώ).

Όσα ξέρουμε για τον χωρισμό Καληφώνη - Μάστορα

Όλα ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο. Μπορεί να παραμένει άγνωστος ακόμα ο λόγος που οι δυο τους έφτασαν σε τέτοια ακραία σημεία (unfollow) αλλά το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως τώρα είναι καλά και μαζί. Έτσι άφησε τουλάχιστον το μοντέλο να εννοηθεί με το κοινό story που έκανε το βράδυ της Καθαρά Δευτέρας (δείτε εδώ τι ανέβασε). Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην σημερινή της εκπομπή 19/3, Happy Day, ανέφερε πως μετά από επικοινωνία που είχε με πολύ κοντινό άνθρωπο του τραγουδιστή όντως οι δυο τους πέρασαν μια κρίση στην σχέση τους...

Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα το μοντέλο περπάτησε στο Yes i Do με ένα εντυπωσιακό μίνι νυφικό και μιλώντας στις κάμερες απάντησε τόσο για την συγκατοίκηση με τον Χρήστο Μάστορα όσο και για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, είναι νωρίς. Είμαι μωράκι, 28 χρονών», ανέφερε αρχικά σε ερώτηση περί γάμου.

«Στεναχωριέμαι με ακραίους τίτλους. Είχαν βάλει σε εφημερίδα εμένα με εσώρουχα και έγραψαν "δημόσιο σεξ"», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Για τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, είπε «Έχω το σπίτι μου αλλά μένουμε μαζί με τον σύντροφό μου. Δεν είναι κάτι επίσημο»