Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Με κάμερες παντού, ξενώνα για το προσωπικό και υπόγειο γυμναστήριο - Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Αξιοζήλευτο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τα δυο παιδιά τους να είναι οι μεγάλες τους αδυναμίες και κύριες προτεραιότητες τους. Μένουν σε ένα ονειρικό σπίτι στα Ελληνικό έκτασης 1000 τμ που είναι ο επίγειος παράδεισος τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε 14 χρόνια πριν, το 2010, και την περίοδο που απέκτησαν τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο, στόχος τους είναι να μπορούν να παρέχουν στους γιους τους μία ζωή γεμάτη εμπειρίες, ανέσεις και κυρίως ασφάλεια.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέων Πατίτσα

Το σπίτι τους λοιπόν περιέχει 16 δωμάτια, 2 πισίνες, γυμναστήριο στο υπόγειο του σπιτιού, spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες και κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο του κτιρίου. Μόνο η κουζίνα του σπιτιού αγγίζει τα 100 τ.μ., ενώ το προσωπικό του ζευγαριού μένει σε διαφορετικό σπίτι 300 τετραγωνικών μέτρων.

Στον κήπο του σπιτιού υπάρχουν παντού παιχνίδια για τα παιδιά, όπως επίσης και ένα δεντρόσπιτο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει εσωτερική ασφάλεια και κάμερες περιμετρικά του κτήματος.

Δείτε επίσης: Μαριέττα Χρουσαλά: Στιγμές ευτυχίας με τον Λέοντα Πατίτσα - Χαρές στο σπίτι της οικογένειας

Ποιος είναι όμως ο Λέοντας Πατίτσας

Ο Λέων Πατίτσας γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1976 στο Λονδίνο. Είναι γιος του εφοπλιστή Σπυρίδωνα Πατίτσα και της Μαριγώς Λαιμού-Πατίτσα, η οποία ήταν κόρη του καπετάνιου Λέοντα Σ. Λαιμού. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Φιλήμωνα.

Φοίτησε στην Σχολή Μωραΐτη, ένα ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα. Σπούδασε μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Ταφτς της Βοστώνης. Επίσης απέκτησε Μάστερ Επιστημών από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασσαχουσέτης.

Ο Πατίτσας ίδρυσε τη ναυτιλιακή εταιρεία Atlas Maritime το 2004.

Στις 5 Ιουνίου 2010, ο Πατίτσας νυμφεύτηκε την παρουσιάστρια και μοντέλο, Μαριέττα Χρουσαλά, με την οποία είχε δεσμό από το 2006. Έχει επικριθεί για τα πάρτι που διοργάνωσε στο θωρακισμένο καταδρομικό Γεώργιος Αβέρωφ, ένα διάσημο μνημείο πολέμου.

Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: την Μάργκω (γενν. 24 Οκτωβρίου 2012), τον Σπύρο (γενν. 4 Μαρτίου 2015) και τον Κωνσταντίνο (γενν. 6 Ιανουαρίου 2018).

Ζουν οικογενειακώς μεταξύ Αθήνας, Λονδίνου και Μαϊάμι.

Το 2013 ο Πατίτσας αγόρασε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη για 5.5 εκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες wikipedia