Μαριέττα Χρουσαλά: Στιγμές ευτυχίας με τον Λέοντα Πατίτσα - Χαρές στο σπίτι της οικογένειας

Η ιδιαίτερη ανάρτηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, μπορεί στο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία να γίνεται πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους (δείτε εδώ φωτογραφίες), ωστόσο εορταστικό κλίμα υπάρχει και στη μονοκατοικία της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα.

Ο επιχειρηματίας έχει τα γενέθλιά του! Κλείνει τα 48. Η σύζυγός του, λοιπόν, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τρυφερές στιγμές με τον καλό της, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό». Φυσικά, ακολούθησαν δεκάδες ευχές από φίλους, συγγενείς και αγνώστους στα σχόλια.

Η ανάρτηση της Μαριέττας Χρουσαλά για τα γενέθλια του Λέοντα Πατίτσα

Η έπαυλη που θα κληρονομήσουν τα παιδιά τους

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας παντρεύτηκαν 13 χρόνια πριν, το 2010, και έκτοτε απέκτησαν δύο παιδιά, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Στόχος τους, λοιπόν, είναι να μπορούν να παρέχουν στους γιους τους μία ζωή γεμάτη εμπειρίες, ανέσεις και κυρίως ασφάλεια.

Γι' αυτό αγόρασαν μία έπαυλη στο Ελληνικό, έκτασης 1000 τμ, η οποία αποτελεί τον παράδεισό τους. Περιέχει 16 δωμάτια, 2 πισίνες, γυμναστήριο, spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες και κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο του κτιρίου. Μόνο η κουζίνα του σπιτιού αγγίζει τα 100 τ.μ., ενώ το προσωπικό του ζευγαριού μένει σε διαφορετικό σπίτι 300 τετραγωνικών μέτρων.

Δείτε επίσης: Με λευκό μίνι φόρεμα η Χρουσαλά και ο Πατίτσας στα μαύρα με παντόφλες - Η έξοδος του ερωτευμένου ζευγαριού στα στενά της Μυκόνου

Στον κήπο του σπιτιού υπάρχουν παντού παιχνίδια για τα παιδιά, όπως επίσης και ένα δεντρόσπιτο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει εσωτερική ασφάλεια και κάμερες περιμετρικά του κτήματος.