Άννα Μαρία Βέλλη: «Ξέρεις τι είναι κάποιοι άνθρωποι;...» - Το βίντεο σπόντα προς πάσα κατεύθυνση

Χαμός στα σχόλια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Βέλλη: «Ξέρεις τι είναι κάποιοι άνθρωποι;...» - Το βίντεο σπόντα προς πάσα κατεύθυνση

Στο προσκήνιο ήρθε και πάλι η δημόσια καταγγελία που είχε κάνει η Άννα Μαρία Βέλλη, πως πρώην σύντροφός της της την κακοποιούσε. Η youtuber με ένα βίντεο της επανέφερε το θέμα, με τις εκπομπές να ασχολούνται με σκοπό να γίνει γνωστό ποιος είναι ο πρώην σύντροφός αυτός.

Όπως και την χρονιά που έκανε για πρώτη φορά την αποκάλυψη - δηλαδή μετά την συμμετοχή της στο Survivor - έτσι και τώρα στοχοποιήθηκε ο Άρης Μακρής. Μάλιστα, έχει δεχτεί τόσα πολλά αρνητικά σχόλια και επιθέσεις που αναγκάστηκε να βγει στην εκπομπή Super Κατερίνα και να πει δημόσια πως δεν είναι αυτός και παρακάλεσε την Άννα Μαρία να βγει και να πει αν είναι αυτός ή όχι.

Όλο αυτό συμβαίνει γιατί η Άννα Μαρία Βέλλη δεν έχει βγει για να διαψεύσει αν πρόκειται για τον Άρη Μακρή ή κάποιον άλλο πρώην σύντροφό της. Άλλωστε σε έναν πρώην σύντροφό της που αρχικά είχε στοχοποιηθεί, βγήκε και είπε πως δεν είναι αυτός.

Η νέα ανάρτηση - σπόντα της Άννας Μαρίας Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη λοιπόν δεν έχει βγει μέχρι στιγμής να απαντήσει σε τίποτα και σε κανέναν, ωστόσο συνεχίσει κανονικά τις αναρτήσεις της στα social media, ενώ πήγε ταξίδι έκπληξη με τον σύντροφό της.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού της πέταξε και μια σπόντα! Συγκεκριμένα, στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο και έδειξε τι πιστεύει πως είναι κάποιοι...

Δείτε τι εννοούμε...

Ντοκουμέντα από την κακοποίηση της

Η γνωστή youtuber φαίνεται να δίνει την δική της απάντηση σε όλους μέσα από νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok η οποία έχει φτάσει μέχρι στιγμής τις 830 χιλιάδες views.

Ένα καρουζέλ φέρνει στη δημοσιότητα ανατριχιαστικές νέες φωτογραφίες από τον εφιάλτη που φαίνεται να περνούσε στο παρελθόν η Άννα Μαρία Βέλλη.