Νίκος Πολυδερόπουλος: Η πρώτη δήλωση μετά το θάνατο του αδερφού του - «Έχουμε ξεκινήσει...»

Η αντίδραση του μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Πολυδερόπουλος: Η πρώτη δήλωση μετά το θάνατο του αδερφού του - «Έχουμε ξεκινήσει...»

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες πέρασε η οικογένεια του Νίκου Πολυδερόπουλου τα Χριστούγεννα 2023, καθώς ανήμερα έφυγε από την ζωή ο 28χρονος αδερφός του. Ο Παντελής πέθανε από ανακοπή καρδιάς και ολόκληρη η οικογένεια του βυθίστηκε στο πένθος.

Η είδηση όταν κυκλοφόρησε προκάλεσε τεράστιο σοκ, καθώς δεν πίστευαν πως ένα τόσο νέο παιδί και υγιέστατο έφυγε από την ζωή τόσο ξαφνικά...

Μέχρι σήμερα λοιπόν, ο Νίκος Πολυδερόπουλος τηρούσε σιγή ιχθύος και απέφευγε τις κάμερες, καθώς δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση ακόμα και για τα επαγγελματικά του. Η εκπομπή Super Κατερίνα όμως εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Πολυδερόπουλου

Η δημοσιογράφος που τον συνάντησε, τον ρώτησε για την τηλεοπτική του επιστροφή και για την σειρά "Σαν ψέμα" στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

«Γειά σας παιδιά. Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα. Πρόκειται για καθημερινή σειρά. Ωραίος ρόλος διαφορετικός από τους άλλους. Ένας διαφορετικός μπαμπάς. Στην Κύπρο θα γίνουν τα γυρίσματα. Έχουμε δυο εβδομάδες που αρχίσαμε. Και ο σκηνοθέτης μας πολύ καλός παιδί», ανέφερε για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Όταν στην συνέχεια τον ρώτησε για το θάνατο του αδερφού του, δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο και αρκέστηκε να πει «Ας μπούμε σε κάτι άλλο όχι σε αυτά τα γεγονότα».

Η συγκλονιστική στιγμή στην κηδεία του Παντελή Πολυδερόπουλου

Στο Super Κατερίνα είχε μιλήσει ο ιερέας ο οποίος είχε βαφτίσει τον Παντελή Πολυδερόπουλο ως παιδί και τελικά τον κήδεψε (δείτε εδώ τι συνέβη στην εξόδιο ακολουθία), συγκινώντας: «Το έχω βαφτίσει το παιδί αυτό. Τον ξέρω από πιτσιρικάκι που πήγαινε μπουσουλώντας. Τα έχω βαφτίσει όλα τα παιδιά, είναι τέσσερα αδέρφια. Έφυγε το παιδάκι. Το παν είναι η μητέρα τους, τον χαιρέτησε ακουμπισμένη πάνω στο φέρετρο, με βαριά οδύνη και στεναγμό. Και όλα τα παιδιά ακουμπισμένα πάνω. Έπαθαν μεγάλο "χτύπημα"».