Νίκος Πολυδερόπουλος: Αυτή ήταν η τελευταία ανάρτηση με τον 28χρονο αδερφό του που πέθανε από ανακοπή καρδιάς ανήμερα των Χριστουγέννων

Δύσκολες ώρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του Νίκου Πολυδερόπουλου. Όπως έγινε γνωστός ο 28χρονος αδερφός του ηθοποιού έφυγε από την ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων από ανακοπή καρδιάς. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες, ενώ μέχρι και την Κυριακή ο νεαρός εργαζόταν κανονικά σε μαγαζί καφέ - μπαρ της Πάτρας. Μάλιστα, σε ένδειξη πένθους το εν λόγω μαγαζί δεν θα λειτουργήσει σήμερα.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του και δε στα τρία αδέρφια του. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω, ενώ ούτε και ο ίδιος έχει προχωρήσει σε κάποια ανάρτηση ή δήλωση.

Η τελευταία ανάρτηση του Νίκου Πολυδερόπουλου με τον αδερφό του

Τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού με τα αδέρφια του ήταν το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 18 Αυγούστου όπου έκαναν όλοι μαζί διακοπές. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε αναρτήσεις μια φωτογραφία τους όλοι μαζί, με τον Παντελή να ποζάρει πάνω στο σκούτερ ως οδηγός.


Στήριγμα του η σύντροφος του

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, μπορεί να μην παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις και να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι γνωστό πως είναι τρελά ερωτευμένος με μία μελαχρινή καλλονή με την οποία βρίσκεται σε σχέση το τελευταίο διάστημα, η οποία είναι και το στήριγμα του.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr μάλιστα τους εντόπισε στους δρόμους της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα, με εκείνον να είναι ντυμένος στα λευκά στο πάνω μέρος του σώματός του, με λευκό μπλουζάκι και πουκάμισο, τα οποία συνδύασε με ένα σκούρο μπλε τζιν από κάτω.

Η καλή του φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, μία λευκή μπλούζα με στάμπα και ένα χακί πανωφόρι, ενώ και οι δύο φορούσαν από ένα ζευγάρι γυαλιά στο πρόσωπό τους. Περπατούσαν, λοιπόν, μαζί και συνομιλούσαν και δεν έδιναν καμία σημασία στην κάμερα.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτικής, αλλά αντιθέτως εργάζεται ως λογοθεραπεύτρια.

Διαβάστε επίσης: «Είχε χρειαστεί να μείνω κι εγώ σε αναπηρικό καροτσάκι» - Ο Σταυρίνος από το Μαύρο Ρόδο αποκαλύπτει για το ατύχημα στην πραγματική του ζωή

Νίκος Πολυδερόπουλος σύντροφος

Νίκος Πολυδερόπουλος σχέση