«Είχε χρειαστεί να μείνω κι εγώ σε αναπηρικό καροτσάκι» - Ο Σταυρίνος από το Μαύρο Ρόδο αποκαλύπτει για το ατύχημα στην πραγματική του ζωή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχε χρειαστεί να μείνω κι εγώ σε αναπηρικό καροτσάκι» - Ο Σταυρίνος από το Μαύρο Ρόδο αποκαλύπτει για το ατύχημα στην πραγματική του ζωή

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένας ηθοποιός που έχει παίξει πολύ σημαντικούς και ενδιαφέροντες ρόλους στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς υποδυόταν συνήθως τον "κακό" ή έναν δολοφόνο (δείτε εδώ τις συγκλονιστικές δηλώσεις για τους φόνους που έπρεπε να διαπράξει για τις σειρές).

Αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο και ο χαρακτήρας που παίζει είναι ο Σταυρίνος Μπόγρης που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε στην "Ελένη" για αυτή την εμπειρία και εξήγησε πως έχει βρεθεί στην ίδια θέση και στην πραγματική του ζωή.

Οι δηλώσεις του Νίκου Πολυδερόπουλου από το Μαύρο Ρόδο

«Με βοήθησε ότι κάποια στιγμή είχε χρειαστεί να μείνω κι εγώ σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από ένα ατύχημα με μηχανή πριν από 13 χρόνια», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει να προσεύχομαι και όταν είμαι χαλιά και όταν είμαι καλά. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες», ενώ πρόσθεσε για την οικογένειά του: «Έχω 3 αδέλφια. Μεγαλώσαμε με αγάπη και με την αρχή να κρατάμε πάντα τον λόγο μας». Και πρόσθεσε: «Τη μητέρα μας την είχαμε βασίλισσα γιατί έτσι μας έμαθε ο πατέρας μας. Μας έμαθε να σεβόμαστε τις γυναίκες».

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του

Αυτή την χρονιά θα τον απολαύσουμε στο Μαύρο Ρόδο, ωστόσο έχει μακρά παρουσία στην τηλεόραση, και τον έχουμε δει σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους μέσα στα χρόνια, τους οποίους έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία!

Ο λόγος για τον ταλαντούχο ηθοποιό, Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στο γυαλί μετά από την τελευταία του δουλειά στην τηλεόραση στην σειρά «8 λέξεις», σε μία δραματική σειρά, που θα αφήσει σίγουρα το στίγμα της στην τηλεόραση, και το κοινό ανυπομονεί για την πρεμιέρα της.

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να έχει φουλ πρόγραμμα και να μην προλαβαίνει ούτε να κάτσει, με τόσα γυρίσματα και τόσες υποχρεώσεις, ωστόσο βρίσκει λίγο χρόνο και για το κορίτσι του, με το οποίο όπως αναφέρουν πηγές είναι πολύ ερωτευμένος.

Μπορεί να κρατά την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και πάντα να έχει χαμηλό προφίλ, αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί και από τον φωτογραφικό φακό, ο οποίος τον έχει εντοπίσει σε εξορμήσεις του με την λαμπερή Βαλασία Συμιακού. Το ζευγάρι φημολογείται πως... διαβάστε περισσότερα στο tv-24.gr